Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Digital Motor Başlığı Bekliyorum, 1 Senedir

15 Ekim 2023 08:26

V15 digital motor başlığı bir anda çalışmadı aldıktan 5 ay sonra. Müşteri hizmetleriyle görüntülü görüşme yaptım ve garantili de olduğu için arızayı kabul ettiler. Çözüm parça değişimi dediler. Uzun bir süre telefonda v15 e ait parçanın stok kodunu bulamadı bana soruyor o mu? Bu mu diye.

Neyse en sonunda bulundu ve takip size ait dedi. Ben neden takip ediyorum diye düşünüp tekrar aradım bu sefer biz size haber vereceğiz ama siz de takip edin dendi. Ben bir sene oldu. Makinamı kullanamıyorum, hala yedek parça yok, ilgilenen yok. Bunun sonu kesinlikle mahkeme.

16 Kasım 2023 19:04

4 gün önce 23 Ekim de başlık stoğuna baktığımda ürünün stoklarda olduğunu gördüm. Hatta Dyson standındaki satış elemanı da stoğuna baktı ve olduğunu söyledi. Bunun üzerine Dyson'u aradım ve stoklarda olduğunu, neden hala bana gönderimi gerçekleşmediğini sordum. Aynı stok olmadığını söyledi. Fakat ben bir görüşmemde bana stok koduna kadar verip lütfen siz de arada stok kontrolü yaparsanız sorununuz daha Hızlı çözümlenir dendiğini söylediğim de bana bu karar 2 hafta önce alındı dedi. Ben de bu karar beni bağlamaz, çünkü ben 1 senedir bununla uğraşıyorum ve bana böyle söylendiğini ilettim. Sonra biraz daha baktı stoklara ve evet stoklarda var dedi. Benden adres istedi. Ve sonra bana sipariş mesajı geldi. Fakat üzerinden 10 gün geçti ve tekrar aradım; bana hiçbir gönderim gerçekleşmedi diye. Aldığım cevap stoklar da yok oldu her zaman ki gibi. 9 Kasım tarihinde ben tekrar stoklara baktım. Hala stoklar da görünüyor ve hala bana gönderilen hiçbir şey yok

Ek
11 Kasım 2023 19:02

Ek
16 Ekim 2023 17:27 (Şikayetten 1 gün sonra)
18 Ekim 2023 09:43

Sayın Özlem Bostancı D. , Talebinize istinaden 0850 532 11 44 numaralı çağrı merkezimiz hattı üzerinden sizi aradık fakat ulaşamadık. Saygılarımızla, Dyson Turkey

11 Kasım 2023 16:20
Dyson V15 Digital Motor Başlığı Bekliyorum, 1 Senedir

23 Ekim de başlık stoğuna baktığımda ürünün stoklarda olduğunu gördüm. Hatta Dyson standındaki satış elemanı da stoğuna baktı ve olduğunu söyledi. Bunun üzerine Dyson'u aradım ve stoklarda olduğunu, neden hala bana gönderimi gerçekleşmediğini sordum. Aynı stok olmadığını söyledi. Fakat ben bir görüşmemde bana stok koduna kadar verip lütfen siz de arada stok kontrolü yaparsanız sorununuz daha Hızlı çözümlenir dendiğini söylediğim de bana bu karar 2 hafta önce alındı dedi. Ben de bu karar beni bağlamaz, çünkü ben 1 senedir bununla uğraşıyorum ve bana böyle söylendiğini ilettim. Sonra biraz daha baktı stoklara ve evet stoklarda var dedi. Benden adres istedi. Ve sonra bana sipariş mesajı geldi. Fakat üzerinden 10 gün geçti ve tekrar aradım; bana hiçbir gönderim gerçekleşmedi diye. Aldığım cevap stoklar da yok oldu her zaman ki gibi. 9 Kasım tarihinde ben tekrar stoklara baktım. Hala stoklar da görünüyor ve hala bana gönderilen hiçbir şey yok...

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 20:03
Fatmanur sonuçtan çok memnun

Fatmanur
19 Mart 2025 16:27
"Benimle iletişime geçerek tüm süreç boyunca bana bilgi aktaran ve sorunumda bana yardımcı olan Gürkan beye çok teşekkür ediyorum. İlgisi ve yardımcı olma isteği bile yeterli gelmişti. Kendisi benim yaşadığım sorunu o kadar profesyonel bir şekilde iletti ve çözüm buldu. Bu firmadan daha önce de görüştüğüm kişiler olmuştu beni çoğu mağdur etsede Gürkan bey tek sefer de durumu çözerek beni ve süreci çok güzel yönetti."
Dyson Süpürge Başlığı Sorunu Ve Yetersiz Destek
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
30 Nisan 2024 21:06
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
06 Aralık 2023 14:00