Murat sonuçtan çok memnun

Dyson V15 Detect Süpürge

02 Eylül 2024 09:54
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Dyson’a hızlı geri dönüşü ve çözüm odaklı yaklaşımı nedeniyle teşekkür ederim.”

Geçtiğimiz sene Dyson markasına güvenerek Dyson V15 Detect süpürge satın aldım. Ürünün kutusunda tarafıma sunulan aparatlardan biri olan mobilya altı adaptörü fonksiyonunu durup dururken yitirdi. Süpürgeyi adaptörle kullanırken adaptör fonksiyonunu yitirdiği için süpürge durduk yere kırılıyor ve kullanımı imkansız hale getiriyor. Dyson müşteri hizmetlerini aradığımda ise müşteri temsilcisi Z***** Hanım benimle dalga geçer gibi bahsi geçen ürünün garanti kapsamına girmediğini belirterek, 'koltuk altlarını adaptörü kullanmadan kendiniz eğilerek de süpürebilirsiniz' şeklinde bir cevap vererek müşterileriyle nasıl bir empati kurduklarını gösterdi. Dyson'ın ve satış sonrası hizmetlerinin ne kadar kaliteli olduğunu bu durum ve diyalogdan anlayabilirsiniz. Satın alırken kutusuyla birlikte tarafıma sağlanmış mobilya altı adaptörünün garanti kapsamına girmemesi konusunda Dyson'dan şikayetçi olduğumu belirtmek istiyorum.

dyson-v15-detect-supurge-1.pdf
02 Eylül 2024 13:57 (Şikayetten 4 saat sonra)

03 Eylül 2024 10:00

Şikayetime istinaden önce çözüm merkezinden aradılar, benimle ilgilendiler ve sipariş bölümüne yönlendirildiğimi söylediler. Daha sonra söyledikleri gibi sipariş bölümünden Nuh Bey bana ulaştı, görüntülü olarak koltuk altı adaptörünü inceledi ve bozulmanın kullanıma bağlı olmadığını görüp yeni bir sipariş oluşturdu. Tüm bu hızlı geri dönüş ve sağladıkları destekten dolayı Dyson’a teşekkür ederim.

04 Eylül 2024 14:15

Dyson’a hızlı geri dönüşü ve çözüm odaklı yaklaşımı nedeniyle teşekkür ederim.

Çağatay
Çağatay

Koltuk altı süpürme aparatından bende şikayetçi oldum sayfada mevcut hala bir dönüş sağlamadılar. Tasarım sorunu varsa ya parçayı değiştirsinler ya da farklı bir çözüm için bizlere ulaşsınlar. Bu ne vurdum duymazlık.

Dyson Mobilya Altı Adaptörü Kilidi Tutmuyor

Erol
06 Mayıs 2024 16:02
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevilay
28 Şubat 2024 18:48
Dyson Kutu İçerisindeki Başlığı Garanti Kapsamında Saymıyor!
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
22 Şubat 2024 22:48