Şaban sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Detect Mobilya Altı Adaptörü

Dyson V15 Detect Mobilya Altı Adaptörü
30 Ocak 2024 09:22

Media Markt şirketi üzerinden Dyson V15 kablosuz dikey süpürge aldım. Evimde süpürme işlemi yaparken mobilya altına erişim için mobilya altı adaptörünü taktım ve süpürme işlemini gerçekleştiriyordum. Süpürme işlemi sırasında mobilya altı adaptörünün düz konumuna geçmediğini fark ettim, ne kadar uğraşsamda düz konuma gelmedi. Parçayı çıkarıp salladığımda içinde bir parça olduğunu duydum ve içinden resimlerde gözüken plastik parça çıktı. WhatsApp uygulaması üzerinden şikayetimizi ilettik fakat müşteri hizmetleri bu parçanın garanti kapsamına girmediğini söyledi ve garanti koşullarını içeren bir döküman paylaştı. Garanti koşullarını belirlemek kolay, müşterisine sahip çıkıp sorunlarını çözmek zor bir durum. İlgili şikayetimi diğer insanlarında okumasını ve marka seçimi konusunda bu konuları da göz önünde bulundurmalarını önermekteyim. Bu platform üzerinden çözüm bulamazsam Tüketici Hakem Heyeti başvurusu yapacağım.

06 Şubat 2024 14:57 (Şikayetten 7 gün sonra)

07 Şubat 2024 18:29

En kısa sürede ulaşmanızı bekliyorum.

11 Şubat 2024 01:38

Üzerinden 4 gün geçti ve bir dönüş olmadı

14 Şubat 2024 15:00

Süreç uzayarak devam ediyor ve ben mağdurum. Geri dönüşünüzü bekliyorum

Zeynep

Merhaba bende de aynı problem var ve aynı bilgileri verdiler. Çözüme ulaşabildiniz mi acaba?

Ulaşamadım.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
17 Nisan 2024 19:04
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
04 Ağustos 2024 12:22