Gökhan sonuçtan çok memnun

Dyson V15 Detect Fırca Başlığı

Gökhan
16 Aralık 2023 02:22

Dyson V15 Detect modelini kendi sitesinden satın aldım, alış tarihim 25 Şubat 2023. 20 Eylül Çarşamba günü fırça başlığı arızalandı. İçindeki başlık dönmüyor. Bu sorunu video çekerek WhatsApp üzerinden iletişime geçerek bildirdim ve yeni başlık göndereceklerini, ancak envanter güncellemesini beklediklerini ve ellerinde olmadığını ifade ettiler. 3 veya 4 kez telefonla arayarak ve en az 10 kez de WhatsApp üzerinden iletişime geçmeme rağmen hâlâ envanter güncellemesi beklediklerini söylediler. Bu süre zarfında cihazım bir kez servise gitti. Ancak şu tarihe kadar herhangi bir sonuç alamadım. Biz müşteri memnuniyeti ön planda olduğu için Dyson markasını tercih ettik ama beklediğimiz gibi bir deneyim yaşamadık. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

06 Şubat 2024 12:08

Benim son yazdığım zamandan beri bir kez aradılar ve makinanız ile uyumlu olmayan bir parça tedarik edilecek dendi bende uyumlu olmadığı için kabul etmedim ve şu an başlık dış kısmında bulunan tekerlek kırıldı şu an hiçbir işlev görmüyor makinem halen stok güncellemesi bekliyorum benim büyük bir mağduriyetim var be bunun en hızlı şekilde çözülmesini istiyorum parça bulamıyorlarsa makinemin yenisi ile değişimi istiyorum

Ek
18 Aralık 2023 14:20 (Şikayetten 2 gün sonra)

Selin

"Sorunumuz çözüldü. Teşekkürler."
Dyson Müşteri Desteği Hayal Kırıklığı Yarattı

Volkan
11 Mart 2024 16:16

Dyson V15 Bozuk Cihaz Gönderildi!

Beyza
28 Ekim 2023 12:17