Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12'nin Bitmeyen Sorunları

08 Kasım 2024 17:51

Dyson V12 Detect Slim kullanıcısıyım, filtre temizliğini yaptığım halde 5 dakika bile cihazı kullansam 'airways blocked' hatası almaktayım. Tabii bu hatayı ispatlamakta oldukça zor; şöyle anlatayım, görüntülü konuşma yapmak zorundasınız. Mutlaka o esnada ispatlamanız şart. Görüntülü konuşurken aynı hatayı nihayet aldık fakat gelen cevap şu: Ürünün içini boşaltmanız lazım, tam olarak temiz olması gerekiyormuş. Hep içi temizken mi kullanmalıyız? Çok gereksiz, boş eziyet değil mi? Diğer taraftan, ürünün kendi sitesinde filtre 12 ayda değişmelidir yazıyor. Garanti kapsamındayım, yeni filtre talep ettiğimi belirtiyorum, buna da 'gönderemiyoruz' cevabı alıyorum. Ürün nasıl garanti kapsamında peki? Soruyorum, müşteri memnuniyeti nasıl açıklanır? Sitesinde filtrenin 12 ayda değişmesi önerilirken, tavsiye edilirken garanti kapsamında olduğum halde hijyen ve sağlık için bile değişmesini talep etmem son derece haklı bir durumdur ki cihaz kullanırken zaten uyarı veriyor. Her durumda talebim çok geçerli ve haklı!

13 Kasım 2024 10:33 (Şikayetten 4 gün sonra)

19 Kasım 2024 01:18

11 gün oldu evet çözüm merkezi yetkilimiz bize hala dönüş yapmadı?

Sevinç
Sevinç

Dyson v 12 süpürgem airway blocked uyarısı veriyor... Filtre borular başlık temizlemediğim hiçbir yeri kalmadı ama olmuyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Dyson V12'nin Filtre Sorunu Ve Garanti Problemi

Gülfem
15 Kasım 2024 18:05
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Fitre Koku Sorunu

Tuğba
17 Mayıs 2024 10:08
Dyson Fitre Koku Sorunu
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
23 Mayıs 2025 11:05