Musa sonuçtan hiç memnun değil

Musa
20 Aralık 2024 16:25

2 Ocak 2022 tarihinde Bursa Korupark Media Markt mağazasından almış olduğum Dyson V12 Detect slim modelin Haziran 2023 te laserli süpürme başlığının hareketli olan körük kısmı patladı ve arka kısmında gövdeye bağlı olan boruya takıldığı kısımda bir kırılma oldu. Dyson Müşteri temsilcisini aradım. Parçanın değişmesi gerektiğini ancak ellerinde orijinal parça bulunmadığı için muadil göndermeyi teklif ettiler. Ben de diğer markalardan oldukça pahalı olan ürünün firma tarafından arkasında durulmasını talep edip orijinal parça gelene kadar bekleyeceğimi belirttim. İki gün sonra eşim Dyson müşteri hizmetlerini arayıp aynı parçayı satın almak istediğinde hemen gönderim yapacaklarını belirtmişler. Eşim benim yaptığım görüşmeyi hatırlatınca telefonu eşimin yüzüne kapatmışlar. Sonra Temmuz 2023 te parçayı gönderdiler. Ancak gönderilen yeni parça da aynı noktalardan patladı bu da süpürgenin çekme performansı da düştü. Tekrar Dyson müşteri hizmetlerini aradım ve bunun üretim hatası olduğunu ve bu nedenle mağduriyetimin giderilip ayıplı olan bu parçanın üretici firma tarafından bedelsiz değiştirilmesi gerektiğini söyledim. Müşteri temsilcisi ise 2 yıllık garanti süresi dolduğu için üretim hatası da olsa ayıplı da olsa mutlaka ilgili parçanın bedelinin ödeneceğini ve garanti süresi dolduktan sonra hiçbir parçanın Dyson güvencesinde olmadığını belirtti. Sonuçta diğer markalardan çok daha fazla fiyata sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar.

25 Aralık 2024 12:15 (Şikayetten 4 gün sonra)

Musa
03 Ocak 12:53

25 Aralık'ta şikayetim ile ilgileneceği söylenmiş ancak aradan geçen zaman diliminde daha önceki kayıtlar dinlenmiş olsa ve göndermiş olduğum görsellerden de çok net görüleceği gibi ışıklı hareketli parçada bulunan mavi esnek kısımdaki deformasyonun kullanıcının hangi hatasından kaynaklandığı açıklanırsa bir öğretim üyesi olarak mevcut bilgilerime yenisini eklemiş olurum.

Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Erdi
28 Eylül 14:31
Dyson Süpürge Başlık Parçası İçin Çözüm Bulunmuyor, Mağduriyet Yaşıyorum
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
15 Mart 2024 16:19
Şevki sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Süpürge Borusu Garanti Sonrası Kırıldı Yedek Parça Bulunamıyor

Şevki