Alper sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 15:55

Dyson v12 detect slim absolute+ süpürgemi Kanyon mağazasından satın aldım. Kullanmaya başladıktan çok kısa bir süre sonra (en fazla bir ay) emici başlıklardan birindeki fırça, yapışkanından ayrıldı. Bu sorun için [email protected] adresine başvurdum. Gelen cevap şu şekildeydi: 'merhaba alper bey, kırmızı etiket sadece tasarım amaçlıdır. Herhangi bir fonksiyonel özelliği bulunmamaktadır. Kullanıcılarımız başlıkları ileri-geri kullanımında veya kullandıkları kumaş zeminin elektriklenmesi sonucunda bu fonksiyonel özelliği bulunmayan etiket çıkabilmektedir. Bazı kullanıcılarımız uygun bir yapıştırıcı ile yapıştırırken, bazı kullanıcılarımız ise etiketi çıkararak kullanıma devam etmektedir.

Belirttiğim gibi, kullanıma engel bir durum olmadığı için kullanıma devam edebilirsiniz. Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa severek destek olmak isterim. Mydyson uygulamasının ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Cihazınızı bir kez kaydederek yedek parça siparişlerinizi kolayca uygulama üzerinden sağlayabilirsiniz. Ayrıca kullanım, bakım ipuçları ve destek önerileri alabilirsiniz. İndirmek için https://www.dyson.com/selector/mydyson kısmını ziyaret edebilirsiniz. İyi günler dilerim.' buna itiraz ettiğimde gelen cevap şöyleydi: 'merhaba alper bey, bizlere paylaşılan bilgileri sizlere iletmekteyiz. Başlığı kullanmanıza engel bir durum değildir. Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa severek destek olmak isterim. Dyson ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dilerim.' ancak cevaplarda doğru bir tanımlama yok maalesef.

1. Kırmızı olan şey etiket değil, fırça.
2. Sadece tasarım amaçlı değil, tüyleri toplamak için bir fonksiyonu var.
3. Dyson benden yapıştırmamı nasıl isteyebilir? Dyson tamircisi veya servisi miyim?
4. Dyson benden fonksiyonu olan bir parçayı süpürgeden sökmemi nasıl isteyebilir?
5. Muadil markaların en az iki katı fiyat ile sattıkları ürüne böyle mi teknik destek veriliyor? Dyson'dan şikayetçiyim ve artık ürünün onarılmasını değil, başlığın değiştirilmesini istiyorum.

05 Aralık 2023 13:24 (Şikayetten 4 gün sonra)

05 Aralık 2023 14:41

Dyson emici başlık parçasının değişimini kabul etti. Teşekkür ederim.

05 Aralık 2023 14:42

Dyson sorunlu emici başlığı değiştirmeye karar verdiği için memnun kaldım. Teşekkürler...

15 Aralık 2023 16:04

Dyson başlığı hala göndermedi. Geçen hafta aradığımda göndereceği demişlerdi hala göndermediler. Eğer arızalı başlığınızı değiştirmez iseniz önce Tüketici Hakem Heyeti sonra da mahkemeye yollarına başvuracağım.

19 Aralık 2023 21:00

Dyson hala arızalı ürünün yenisini göndermedi. Gönderiyoruz dedikleri halde göndermiyorlar. İki kez teyit ettim. Kargonuz işleme alındı denilmesine rağmen ürün gelmedi. Müşteri hizmetleri müşterilere yalan mı söylüyor bu durumda?

16 Ocak 2024 09:48

Dyson arayıp ürünü servis tarafından gönderileceğini söyledi. 2-3 hafta daha geçti. Hala ürünü göndermedi. Sürekli yalan söyleyerek müşteriyi kandırdıklarını düşünüyorum artık.

24 Ocak 2024 18:59
Dyson V12 Detect Slim Absolute + Emici Başlık Fırçası Koptu

Dyson değişimi yapmıyor. Önce Tüketici Mahkemesi sonra mahkeme yoluna gideceğim.

03 Nisan 2024 11:17

Dyson maalesef parça değişimini hala yapmadı. Dyson alacakları bilgilendirmek isterim müşteri memnuniyeti söylendiği kadar iyi değil. Bu müşteriyi umursamaz ve kibirli marka tavrı nedeniyle şikayetçiyim.

03 Nisan 2024 11:23
Dyson V12 Detect Slim Absolute + Emici Başlık Fırçası Koptu

Ürünün garantisi devam ediyor. Daha 2-3 aylık iken süpürge başlığı bu hale geldi. Bunun sorumlusu Dyson değil mi? Neden değiştirmiyorlar anlamak güç. Muadillerinin 2 katına ürün satıp sonra da "bu normaldir kopabilir, siz bu fitili çıkarıp atın" diyecek kadar umursamaz olmak Türkiye'deki ortama mı güvendiklerinden oluyor.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Başlığı Arızası Bir Yıldır Çözülemiyor, Yedek Parça Temin Edilmiyor

Kübra
27 Eylül 2025 20:41
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolunca Destek Verilmeyen Dyson Süpürge Mağduriyeti

21 Mart 2024 17:15

Ahmet
09 Nisan 2024 14:58
Paranızla Rezil Olmak İçin Dyson
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
18 Temmuz 2024 11:42