Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Boru Kırılması

20 Ocak 2024 13:48

Dyson v12 süpürgemin borusunda oynama vardı müşteri hizmetleriyle görüştüğümde esneme payı dediler ama değildi, daha kötü oldu. Tekrar aradığımda yeni boru göndereceklerini söylediler ama bir zaman veremiyorlar, aylar sürebilirse ben bu süpürgeye neden o parayı verdim aldım, nasıl yedek parça bulunamaz. Acil çözüm bekliyorum

08 Nisan 2024 15:18

Dyson v12 süpürgemin borusu oynuyordu. Müşteri hizmetleriyle görüştüm esneme payı dediler. En son kullanamadım hale geldi tekrar aradım ürün siparişi verdiler fakat stokta yokmuş. Üç aydır bekliyorum makineyi kullanamıyorum. Milletin abartması Instagram'da sorsanız herkese yenisi gönderilmiş. Bende ürünün değişmesini talep ediyorum

Ek
Ek
21 Ocak 2024 12:36 (Şikayetten 22 saat sonra)

26 Şubat 2024 13:36

Koskoca Dyson ürünü tedarik edemiyor. Nasıl oluyor anlamıyorum Dyson pişmanlıktır... Orada burda gösterilenle alakası yok. O kadar para verip aldım evin köşesinde bana bakıyor çok güzel!

21 Mart 2024 13:16

İki ay geçti hala parça gelmedi çok teşekkürler Dyson pişmanlıksın

Belqes sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Müşteri Mağduriyet

Belqes