Belqes sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Müşteri Mağduriyet

24 Ocak 2024 15:46

Dyson v12 süpürgemin borusunda oynama vardı. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde esneme payı dediler ama değildi, daha kötü oldu. Şimdi kullanılmaz hale geldi Tekrar aradığımda yeni boru göndereceklerini söylediler ama net bir zaman veremiyorlar, bir aydır bekliyorum... Aylar sürebilirse ben bu süpürgeye neden o parayı verdim aldım, nasıl yedek parça bulunamaz. Acil çözüm bekliyorum.

07 Mart 2024 23:53

Dyson v12 detect slim absolute Plus süpürgemin borusu sallanıyordu. Öncelikle Dyson WhatsApp ® üzerinden iletişime geçtim daha sonra ürünün esneme payı olduğunu söylediler. Eşimde daha önce böyle olmadığını sonradan olduğunu söyledi. Tekrar WhatsApp üzerinden firma ile iletişime geçtim. Bu sefer üründe kullanılmaz hale geldi olduğunu yeni boru sipariş geçeceklerini söylediler. Ürün 6 ocakta yeni boru için talep oluşturulduğu söylelidiler. Ama 2 aydır boş boşuna bekliyoruz. Defalarca aradık ve yazdık. Ürünün stokta olmadığını Ve çözüm yok. Hamileyim ve doğum yapmak üzereyim. Yedek süpürgemiz yok.. Mağdur durumdayız. Bu sorunun çözülmesini çözülemiyorsa da yedek süpürge ya da yeni ürünle değiştirilmesini talep ediyoruz. Dyson firmasına bu konuyu yakıştıramadım.

30 Ocak 2024 10:39 (Şikayetten 5 gün sonra)

27 Şubat 2024 20:27

Dyson v12 detect slim absolute Plus süpürgemin borusu sallanıyordu. Öncelikle Dyson WhatsApp ® üzerinden iletişime geçtim daha sonra ürünün esneme payı olduğunu söylediler. Eşimde daha önce böyle olmadığını sonradan olduğunu söyledi. Tekrar WhatsApp üzerinden firma ile iletişime geçtim. Bu sefer üründe kullanılmaz hale geldi olduğunu yeni boru sipariş geçeceklerini söylediler. Ürün 6 ocakta yeni boru için talep oluşturulduğu Söylendi Ama 2 aydır boş boşuna bekliyoruz. Defalarca aradık ve yazdık. Ürünün stokta olmadığını Ve çözüm yok. Hamileyim ve doğum yapmak üzereyim. Yedek süpürgemiz yok.. Mağdur durumdayız. Bu sorunun çözülmesini çözülemiyorsa da yedek süpürge ya da yeni ürünle değiştirilmesini talep ediyoruz. Dyson firmasına bu konuyu yakıştıramadım.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Boru Kırılması

Fatma