Dyson V12 Absolute + Ürünün Değişim Kararı Var Aylardır Çözüm Yok

Sibel
15 Ocak 2024 14:01

Dyson'dan Mayıs 2023 te v12 Absolute + Gold Gold renk dikey süpürge aldım. Geldiği günden beri sorunlar yaşıyordum peçeteyi bile çekemeyecek kadar gücü azdı uç motoru çalışırken sürekli duruyordu. Gerekli videolarla birlikte müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Servise göndermem gerektiği belirtildi. Servis sonucunda cihazın değişim değişim kararı çıktı. Fakat bundan sonraki süreç inanılmaz sinir bozucu ilerledi. Şu an cihazı aldığımdan beri 8 ay geçmesine rağmen hala yeni cihazım gönderilmedi sebep ise stoklarında yokmuş!. Ve gelmiş bana düşük modelini istersem verebileceklerini söylüyorlar. Şaka gibi Koskoca Dyson’a yakıştıramadığım bir sürü hareketler. Servise gönderirken bütün parçalar ile göndermem istendi geri geldiğinde 2 parçası eksik kutuları yıpranmış kargoda borusu ezilmiş bir şekilde geldi. Eksik parçaları bildirdiğimde yine stok yok dendi. Gerçekten yaşadığım en büyük pişmanlıklardan birisi dünya para vererek aldığım Dyson üründür.

19 Ocak 2024 13:54 (Şikayetten 3 gün sonra)

Bayram
Bayram

Merhaba v15 aldık tetik sorunu oldu servis değişim kararı verdi evrak gönderdi gidin aldığınız mağazadan değiştirin denildi ancak Teknosa yokuş yaptı aldığımız ürünün fiyat farkı 7,000 TL Dyson indirim kodu yollamıyor muhatap yok tam bir merdiven aldı firma ürünler kronik bozuk bu haliyle elimizde kaldı. Uyaralım herkesi değişim deseler bile parçalar azaltılmış fiyat artmış vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar standlarda yok satan ürünlere insanlar aldanıyor

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Absolute Ana Gövde Sorunu Ve Çözülmemesi

Ayşe
20 Şubat 2024 23:51
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
14 Mart 2024 15:18