Dyson V 11 Absolute

İlknur
20 Şubat 2024 21:49

Dyson v 11 absolute kullanıyorum. Videodaki gibi süpürge boru kısmı birleşim yerinden sallanıyor ve süpürürken bir taraftan alıp diğer tarafa atıyor. Destek ekibine ulaştım S**** hanım ile görüştüm ve bana tahmini 4500 TL masraf çıkar dedi. Açıkçası ömürlük diye satılan süpürgenin asla ömürlük olmaması ve garantisi bittiği için böyle bir fiyat çıktığını söyledi. Süpürge 20 yıllık değil 3 yıllık. Gerçekten Tüketici Hakem Heyeti'ne de bunu yazacağım böyle bir satış sonrası destek olmaz. Bu ürün 3 yılda bu hale geliyorsa ne yapacağız. Vermeyin bu kadar çok paralar yazık günah.

27 Şubat 2024 11:21 (Şikayetten 6 gün sonra)

Hulya sonuçtan hiç memnun değil

Hulya
26 Temmuz 2023 14:34
Fazıla sonuçtan memnun

Fazıla
30 Mayıs 2024 05:27
"Tüketiciyi karşılayan müşteri hizmetlerinin tutumu nedeniyle sorun yaşadım ve sesimi ancak Şikayet Var kanalıyla duyurduktan sonra çözüme ulaşabildim ama kullandığım Dyson üründen ve aldığım nihai hizmetten memnunum. Teşekkürler"
dyson-v11-absolute-tamir-olmama-ve-kaba-yetersiz-hizmet-4.pdf
dyson-v11-absolute-tamir-olmama-ve-kaba-yetersiz-hizmet-3.pdf
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
14 Mayıs 19:26