Fazıla sonuçtan memnun

30 Mayıs 2024 05:27
Fazıla'nın Teşekkür Mesajı
“Tüketiciyi karşılayan müşteri hizmetlerinin tutumu nedeniyle sorun yaşadım ve sesimi ancak Şikayet Var kanalıyla duyurduktan sonra çözüme ulaşabildim ama kullandığım Dyson üründen ve aldığım nihai hizmetten memnunum. Teşekkürler”

Dyson V11 Absolute süpürgemin çekiş gücünün azalması, temizken sürekli toz boşaltma, filtre yıkama uyarısı vermesi ve çalışmayı durdurması nedeniyle Destek hattını aradım. Görüntülü görüşme yapacağız dediler ancak benim telefonumla başaramadık. O esnada eşim eve gelince onun telefonundan görüntülü görüştük. Filtre arızası dendi.
3 Mayıs'ta filtre siparişi verdim. 11 Mayıs’ta geldi, taktım ama arıza düzelmedi. 13 Mayıs’ta filtreyi iade ettim süpürgemi servise gönderdim. Destek, sorunun tetik ve filtreden olduğunu, değişmesi gerektiğini, fiyatın 4.500 TL olduğunu söyledi. Ben denediğimiz için filtre değişikliğine itiraz ettim. Filtre değiştirilmese de fiyat aynı dediler. 23 Mayıs’ta 4.500 TL ödedim. Servis formunda, " filtre uyarısı sorunu. El ünitesi ve filtre değiştirilerek sorun giderilmiştir. Genel bakım ve temizliği yapılmıştır. Son testlerden başarıyla geçmiştir” yazıyordu. 25 Mayıs’ta süpürgem geldi. Yine çekiş gücü az, hazne boşalt ve hava yolu kapalı uyarısı veriyor, fırçaya yapışan havı bile tam çekmiyor ve stop ediyordu. 27 Mayıs’ta süpürgeyi tekrar tamire göndermek için Destek’i aradım. Yine görüntülü görüşme istendi. Ben de telefonumla mümkün olmadığını söyledim. O zaman komşunuzdan telefon-Yrd... İsteyin, görüntülü görüşme olmadan işlem yapamam dedi! Destek’e mail attım, aynı cevabı aldım. Tekrar telefonumdan dolayı mümkün olmadığını yazdım. Cevap dahi vermediler.
Dyson 4.500 TL paramı aldı. Gerçek bir arıza tespiti yapmadı. Süpürgemi tamir ve test etmeden geri gönderdi! Test edilmiş olsa düzelmediği görülürdü.
Şimdi de 4.500 TL'mi almalarına, kusurlu olmalarına rağmen görüntülü görüşme yapamadığım için süpürgemi yeniden servise almak için işlem yapmıyorlar! Bu son derece ciddi bir hak ihlalidir!
Dyson, Destek hizmetini sadece kendi sisteminden yapılacak görüntülü görüşme şartına bağlayamaz! Bu ayrımcılıktır! Herkesin buna uygun telefonu olmak zorunda değil. Müşterisine git telefon bul ve beni ara diyemez. Bu terbiyesizliktir! Alternatif çözüm üretmek, sattığı her ürüne, satış yaptığı her müşteriye her koşulda satış sonrası hizmet vermek zorundadır.
Dyson'ın en kısa sürede süpürgemi servise alıp arıza tespiti yapmasını, gerekli onarımı tamamlayıp süpürgemi eski performansıyla çalışır hale getirmesini; bunun için ilave ücret talep etmemesini, kaybettirdikleri zamanı ve muhatap olmak zorunda bırakıldığım ayrımcılık ve kabalığın telafi edilmesini bekliyorum. Ek1: Tamir öncesi süpürgem Ek2: Tamir sonrası çekemediği toz ve kıymık

dyson-v11-absolute-tamir-olmama-ve-kaba-yetersiz-hizmet-4.pdf
dyson-v11-absolute-tamir-olmama-ve-kaba-yetersiz-hizmet-3.pdf
04 Haziran 2024 13:07 (Şikayetten 5 gün sonra)

22 Haziran 2024 14:46

"Şikayet Var" sitesine yazmamın ardından Dyson görüntülü görüşme talep etmekten vazgeçerek süpürgemi servise aldı. Arızanın, ısrarla üzerinde durdukları gibi filtrede değil siklonda olduğu anlaşıldı. Hiçbir ek ücret talep edilmeden tamir edildi. Şimdilik sorunsuz çalışıyor. Ancak bu sefer de tamir sonrası iade sürecinde istediğim adres değişikliğini yapmadıkları için süpürge elime geç ulaştı. Dyson Destek’in ilk onarım sonucunda tamir edemeden ve test etmeden iade ettikleri süpürgeyi yeniden servise almak için görüntülü görüşme şartı koyması tüketici ile inatlaşmaktı. Bu ısrar olmasaydı ben de Şikayet Var sitesine yazmak zorunda kalmayacaktım. Yani benim fikrimce süpürgem ancak “Şikayet Var” sitesine yazdıktan sonra tamir edildi. Bu durum ve sonrasında ürünün doğru adrese yönlendirilmesindeki başarısızlık benim açımdan firmaya karşı bir güven kaybına yol açtı.

18 Nisan 23:53

Ayşe sonucu yetersiz buldu

Dyson V11 Batarya Sorunu Ve Stok Takibi Çilesi

Ayşe
06 Kasım 2024 13:46

Dyson V11: Yedek Parça Krizi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Aziz
17 Ocak 18:24
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V11: Yüksek Fiyat, Düşük Memnuniyet

Gülçin
20 Aralık 2024 23:35
Dyson V11: Yüksek Fiyat, Düşük Memnuniyet
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V11 Süpürge Sürekli Kilitleniyor, Garanti Dışı Destek Sağlanmıyor

Gül