Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V 10 Parça Gelmedi

17 Temmuz 2024 11:01

Yaklaşık olarak 2 sene önce aldığım Dyson V10 markalı dikey süpürgemin 1 ay kullanmadan oynar başlığının kenarında kırık meydana geldi. İletişime geçtik, hemen bize parçanın yenisini gönderdiler fakat biz paketinden hiç açmadık. O şekilde kırılana kadar kullandık. Geçen sene eylül ayında artık kullanamayacağımızı düşünüp yenisini açtık fakat gördük ki ürünü V12 markalı oynar başlığı göndermişler. Marka sonrasında iletişime geçtik, hemen gelip kutulu bir şekilde kullanmadığımız ürünü aldılar. Ne yazık ki 1 sene oldu, doğru başlığı göndermediler. Bizdeki açılmamış paketi hemen gelip alıyorlar fakat yenisini göndermiyorlar. Sürekli yazıyoruz, arıyoruz, hala haber yok. O başlık olmadan da kullanamıyoruz. Yenisi hala gelmedi diyorlar. Bizdeki başlığı alıyorsunuz, hakkımız olan doğru başlığı göndermiyorsunuz. Biz kime şikayet edeceğimizi şaşırdık. Eşim buradan yazdı, ben de maalesef sonuçlanmayacağını bile bile yazıyorum. Marka mağduriyeti gidermiyor. Parça gelmeyecekse neden ürün satıyorlar anlamış değilim.

13 Eylül 2024 15:46

Dyson dikey süpürgemin 1 senedir yedek parçası gelmedi sürekli oyaladılar buradan yazdık aradılar göndereceğiz dediler hala gelmedi şu anda garanti süreside geçti o parça olmadığı için halı süpürme başlığıda kırıldı yeniside yok stokta aldığımız ürün çöp oldu aylardır kullanamıyoruz nasıl bir firma anlayamadım o kadar ürün satıyorsunuz yedek parça yok garanti süresi geçmeden istediğimiz ürün yok gelmedi kaç kere şikayet oluşturduk kaç kere aradık yeter artık resmen bizlerle dalga geçiyorlar

26 Ağustos 2024 20:53

Şikayet yazmaktan bıktığım sürekli eşimin yazıp hala çözüm bulunamayan Dyson markalı dik süpürgemin 1 seneyi geçmesine rağmen koltuk altı adaptörü hala gelmedi süreci defalarca satış temsilcilerine ayrıca WhatsApp'tan yazdığımız satış temsilcilerine anlatmaktan biz bıktık bu marka hala bize yalan söylemekten bıkmadı 2 yıl önce aldığım Dyson markalı süpürgemin adaptörü kısa süre kullanmama rağmen kırıldı bana yenisini gönderdiler ben ürünü kutusundan açmayıp kenarı kırık olan adaptörü kullanmaya devam ettim 1 sene kullandıktan sonra artık kullanamayacağımı fark edip yenisini yani markanın bana gönderdiği adaptörü çıkardım ürünü biz v 10 dememize rağmen v 12 markanın adaptörünü göndermişler temsilciyle görüştüğümde hemen yenisini göndereceklerini yeni kutusunda hiç açılmamış olan ürünü de gelip alacaklarını söylediler 1 gün sonra gelip aldılar ürünü benden 1 sene geçti hala doğru olan ürün gelmedi bizi mağdur ettiler 1 ay önce buradan yazdığımda arandım ve siz çok beklemişsiniz öncelik tanıyıp 1 hafta içinde göndereceklerini söylediler mail geldi ürün bu hafta içerisinde gelecek diye fakat dalga geçer gibi yine göndermediler bu son yaşadığımız olayın ardından 1 ay geçti hala ürün gelmedi yazdığımızda aldığımız cevap daha da şaşırtıcıydı ürün elimizde yok beklememizi söylediler Dyson çalışanları ya da çalışanlarının şefleri müdürler her neyse bizimle dalga geçiyorlar başka bir açıklaması olamaz ürünü benden gelip aldınız doğru olanı getirmediniz bu nasıl bir marka nasıl çalışma şekli madem doğrusunu getirmeyecektiniz gönderdiğiniz yanlış ürünü de almayacaktınız bu sizin hatanız! Bize yapmış olduğunuz bu haksızlık yüzünden süpürgemin ucundaki adaptöründe kenarı kırıldı oynar adaptör olmadığı için zor şartlarda süpürdüğümüz için o başlıkta kırıldı çünkü çok zorlandık 1 senedir süpürürken dayanamadı tabi. Bugün aradığımda Tabi ki geçen ay garanti sürem geçtiği için bana o başlığı satın almam gerektiği söylendi her türlü bu oynar başlığın gelmemesi bana zarar verdi ve hala çözüm alamayacak olmak canımızı sıkıyor buradan sonrası bizim için nereden şikayet edebilirize kadar gidecek gibi duruyor.

22 Temmuz 2024 12:06 (Şikayetten 5 gün sonra)

26 Ağustos 2024 20:30

Sadece klavyeden kopyalayıp yapıştırıyorsunuz sanırım herkese aynı cevapları veriyorsunuz kaç hafta oldu dalga geçer gibi siz 1 sene beklemişsiniz size öncelik tanıyıp başka bir yerden göndereceğiz deyip süreci uzattınız birkaç güne göndereceğiz dediniz kaç hafta oldu ne arayan var ne soran biz yazıyoruz cevap olarak da ürün stokta yok gelince göndereceğiz diyorsunuz şaka olmalı bu ya gerçekten Dyson çalışanları dalga geçiyor ya da şefiniz müdürünüz filan başka bir açıklaması olamaz bunun!

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
10 Aralık 2024 17:51
Dyson Süpürgemin Kronik Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
31 Temmuz 2024 15:13
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
20 Nisan 2025 12:39
Dyson Süpürge Başlığında Yaşanan Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı!
Dyson Süpürge Başlığında Yaşanan Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı!
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
02 Ocak 2025 16:21
Dyson Servisinde 2 Aylık Bekleyiş Ve Hayal Kırıklığı
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgede Kırılan Parça Ve Yetersiz Garanti Desteği

Cansu