Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Ürün Tedarik Edilmemesi Hakkında

Hayriye
22 Aralık 2023 10:19

Dyson V15 Detect ürünümün filtre hatası uyarısı sebebi ile firma iletişime geçtim. 01/12/2023 tarihinde görüntülü görüştük ve filtrenin garanti süresinin 1 yıl olduğunu garanti kapsamı içerisinde olması sebebi ile de yenisi ile değiştirileceğini yeni filtrenin adresime gönderileceğini ileterek kayıt aldılar. 1 hafta sonra ürün stokta olmaması sebebi ile sürecim iptal edildi, yeniden aradım yeniden kayıt açıldı yine ürün stokta yok diye iptal edildi. 3. Hafta da stokta olmadığı için beni servise yönlendirdiler ve servisin beni arayacağını ilettiler. Servis kaydım açılalı 1 haftadan fazla oldu ve beni kimse aramadı. Ellerinde olmayan bir ürün için garanti veriyorlar yurt dışı menşeli bir firma olduklarını ve bu sorunların olduğunu iletiyorlar. Her şey ürünü bize satana kadar. Sonrasında çözüm asla olmuyor. Ürünlerini geri almalarını ve yasal süreç dolacağı için yenisi ile değişimini talep ettim oradan da bir sonuç çıkmadı, bu hafta içerisin de yasal haklarıma da başvuracağım. Çok mağdur oldum. Param ile r e z i l rüsva oldum.

25 Aralık 2023 18:56 (Şikayetten 3 gün sonra)

Omur
29 Ocak 2025 20:20
dyson-v15-detect-ile-surekli-sorunlar-ve-yetersiz-servis-deneyimi-3.pdf

Onur
19 Mart 2024 12:25
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
06 Ağustos 2024 11:23
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
03 Şubat 2024 23:18
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
09 Şubat 2024 15:59