Alper sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 11:22

Uzun yıllardır Dyson müşterisiyim. Firmanın yeni çıkarmış olduğu 360 robot süpürgeyi satın aldım. Ürün elime ulaştı ancak dış koruma kutusunun açma kulakçığının profesyonel ve nizami bir şekilde bantlandığını gördüm. Herhalde açılma yapmasın diye bantlanmıştır diye düşündüm ve dış kutuyu açtım, ancak bu seferde ürüne ait kutunun güvenlik barkodlarının açık olduğunu gördüm. Hemen müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim. Ve resimleri gönderdim. Bana kargo hasar tutanağı tutturmamı söylediler. Bende kargoda Herhangi bir hasar yok, kutunun güvenlik etiketinin açık olduğunu söyledim. Bu sorunun firma ile alakalı olduğunu belirttim. Ancak firma kendi ayıbını kapatmak için suçu kargo firmasına atmamı istiyor. Ürünü değişim yapın diyorum prosedürleri gereği değişim yapamıyorlarmış. Diyeceğim o ki gelen ürünleri hangi firma olursa olsun mutlaka kontrol edin. Artık kimseye güven kalmamış.

13 Mayıs 2024 10:26

Dyson Türkiye'den cevap ve açıklama bekliyorum. Hangi sebeple müşterinize açılmış paket gönderiyorsunuz? Açılmış paketler müşteriler tarafından gönderilen sıkıntılı iade ürünler midir?

13 Mayıs 2024 11:10 (Şikayetten 5 gün sonra)

20 Ocak 2025 11:56

Ne arayan oldu ne de soran ürünü iade ettim.

Hamdu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Servis Sorunları Ve Mağduriyet

Hamdu
02 Eylül 2024 19:34

Dyson Robot Süpürge Hayal Kırıklığı

Büşra
15 Şubat 2025 18:20
Dyson Robot Süpürge Hayal Kırıklığı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Robot Süpürge Servis Hüsranı

10 Mayıs 2024 21:06
Dyson Robot Süpürge Servis Hüsranı
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Robot Süpürge Servis Sıkıntısı

Yusuf