Emine sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürgemin Yanlış Renk Gövde Değişimi Mağduriyeti

Dyson Süpürgemin Yanlış Renk Gövde Değişimi Mağduriyeti
11 Aralık 2024 15:03

Dyson v12 model garanti kapsamında olan süpürgemin iyi çekmediğini düşündüğüm için garantiye gönderdim. Aynı gün içinde filtre ve dış gövde değişimi yapıldı fakat dış gövde rengi turuncu iken Gold rengi gövde takılmış. Yeni alınmış ürüne bunu yapmaları ne kadar doğru Dyson bunu kendine nasıl yakıştırdı bilmiyorum. Biz o kadar para verip Dyson ı tercih ettik bu durum hiç de hoş olmadı. Şu an yan sanayi çakma bir ürün gibi duruyor ve bu durumdan memnun değilim. Birebir aynı olmasını talep ediyorum. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum

17 Aralık 2024 09:43 (Şikayetten 5 gün sonra)

17 Aralık 2024 09:43

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

17 Aralık 2024 11:08

Tekrar iletişime geçemisiniz

Serkan
Serkan

Dyson v15 detect absolute hali başlığı dönmüyor ürün 6 aylık bir ürün bunun için ne yapabilirsiniz yardımlarınızı bekliyorum.

Buğrahan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson'un Yedek Parça Krizi: Gold Gövde Renk Sorunu

Buğrahan
25 Ekim 2024 18:23

Erdinç
18 Aralık 2024 22:50
Sakine sonuçtan hiç memnun değil

Sakine
09 Eylül 2024 18:36