Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Şarj Sorunu Ve Servis Desteği

Bilge
21 Ekim 2024 10:13

Merhaba,

Dyson süpürgemin şarj problemi var. 3. ayarda asla aldığım günden beri kullanamadım. Sürekli 2. ayarda kullanmak zorunda kaldım. Şimdi 2. ayarda da 1 dakika sonra bitiyor. Bu süpürgeyi 3 ayda bir servis yardımı almak zorunda kaldım. Ayıplı bir ürün aldığımı düşünüyorum. Daha önce video ile aksaklıklarda destek olurken, şimdi olamayacaklarını söylediler. Yalnız mesai saatlerimiz aynı, süpürgeyi iş yerime getirmem mi gerekiyor, bilemedim. Sorunumun giderilmesini talep ediyorum.

23 Ekim 2024 14:50 (Şikayetten 2 gün sonra)

Bilge
30 Ekim 2024 18:37

Süpürgeyi iş yerime götürdüm canlı bağlantı ile şarjın 30 Sn. Sonra kapandığını gördüler servis alacaklarını ilettiler. Servise gönderdim 8 gün önce şimdi arıyorum henüz ilgilenilmediği söylendi. Yaklaşık 12 gün önce süpürgemin arızası olduğunu bildirmeme rağmen hala çözüm üretilmedi. Bir yılda tüm parçaları değişti saçma sapan bir şekilde satın alırken ücret ödemenize rağmen iş buraya gelince neden bu umursamazlık- Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım çünkü sürekli parça bekledim ve en uzunuda bu oldu aktif olarak süpürgeyi kullanamadım bile özellikle ihtiyacım olan bir ürün öncelik rica etmeme rağmen 12 gündür bu duyarsızlık nedir?

Dyson Süpürge Şarj Sorunu Ve Yetersiz Teknik Destek

Sevilay
03 Aralık 2024 17:13
Coşgun sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürgem Sürekli Arızalanıyor, Servis Çözüm Sunmuyor

Coşgun
12 Ağustos 21:07
Dyson Süpürgem Sürekli Arızalanıyor, Servis Çözüm Sunmuyor

Servet
29 Ocak 17:36
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
22 Kasım 2023 14:25