Yasemin sonuçtan çok memnun

Dyson Sipariş Görünmeme Sorunu

Dyson Sipariş Görünmeme Sorunu
22 Mart 2024 03:17
Yasemin'in Teşekkür Mesajı
“Desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim ürünüm elime ulaştı”

Dyson.com.tr web sitesinden 18 Mart 2024 tarihinde bir ürün satın aldım. Mailime satış sözleşmesi vs gönderildi fakat kargoya vs verilmediği için durumunu öğrenme amaçlı bugün müşteri temsilcisini aradım elimde sipariş numaram vs her şeyim var ama böyle bir sipariş bizde görünmüyor dendi. Banka dökümlerini her şeyi ilettim. Görüştüğüm 3 farklı insan 3 farklı şey söyledi. Birisi sistemlerinde bir sorun olduğunu söyledi. Diğer sipariş kodu geldi ise siparişiniz gelir dedi. Diğeri ise siparişimin iptal iade olabileceğini söyledi. Aldığım ürünü yaklaşık 3 aydır bekliyorum. Stoklara gelmesini ve geldiği gibi aldım. Fakat şu an ürün stoklarda yok eğer iade veya iptal olursa ben mağdur durumda olacağım. Eğer 3 gün içerisinde ürün tarafıma gönderilmez ise yasal yollara başvuracağımı buradan da Dyson yetkililerine iletiyorum.

25 Mart 2024 14:38 (Şikayetten 3 gün sonra)

29 Mart 2024 15:44

Desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim ürünüm elime ulaştı

Sema
22 Ocak 2025 19:46
Dyson Siparişimin Durumu Belirsiz Ve Ürün Teslim Edilmiyor
Dyson Siparişimin Durumu Belirsiz Ve Ürün Teslim Edilmiyor
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
14 Kasım 2023 14:43