Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Şarjlı Süpürge Ve Müşteri Hizmetleri Saçmalığı!

26 Ağustos 2024 11:29

1 hafta önce Dyson gen 5 Prusya mavisi aldık. Heyecanla süpürgeyi açtığımızda çalışmadığını fark ettik. Hemen müşteri hizmetlerini aradık görüntülü bir şekilde görüştük. Çalışmadığını sıkıntının yüksek ihtimalle bataryadan kaynaklı olduğunu söylediler. Biz olduğu gibi gönderin yenisini gönderelim diye bir cevap beklerken size yeni batarya göndereceğiz süreç böyle ilerliyor dedi arkadaş. Moralimiz bozuk bir şekilde kabul etmek zorunda kaldık. 3 gün sonra yeni batarya geldi kutuyu açtık ve bir şok daha yaşadık bize mor grinin bataryasını göndermişler. Taktık evet çalıştı ama neden ben Prusya mavisi aldığım ürüne gri batarya isteyeyim ki. Öncelikle müşteri hizmetlerindeki bu arkadaşın bize bunu sorması gerekmez miydi? Biz kabul etmeyip iade edecektik. Ürünün orijinalinde gelen batarya 2024 üretimi iken gönderdikleri batarya 2023 üretimi. Üstü sökülmüş, eski mi yeni mi, içi dolu mu boş mu asla içimize sinmeyen bir ürün oldu midemiz bulandı. Hemen aradık hala çözüm bekleyerek derdimizi anlattık stokta olmadığı için onu göndermişler biz bunu 2 3 ay kullanacakmışız diğeri stopa gelirse gönderip değiştireceklermiş. Fakat stopa gelmezse ve belli bir süreyi aşarsa griyi kullanmak zorundaymışız. Çok üzüldük ve sinirlendik iade oluşturulmasını istedik ve şu an gelip almalarını bekliyoruz. Dyson gibi bir firmanın bu kadar kötü çözümlerle bize gelmesi ve bizi mağdur etmesi gerçekten çok üzücü. Yetkili birini isteseniz durumu anlatmak için öyle biri yok sadece müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar var. Tekrar almak istesek biz onu 9 taksit kampanyası var diye aldık taksitli bir şekilde yatacak oradan da mağdur olduk. Her yerden pişman ve mağdur bir şekilde kapandı Dyson sevdamız. Alacaklar bunları göz önünde bulundursun asla karşınızda mağduriyetinizi gidermek için çabalayan bir firma yok. Aksine daha da mağdur olmanız için ellerinden geleni yapıyorlar yazık.

27 Ağustos 2024 12:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

27 Ağustos 2024 12:32

Evet evet iletişime geçildi ve asla destek olunmadı ben çok hevesle aldığım bir ürünü sayelerinde elime bile alamadan kaybettim. Dyson Türkiye tam bir hayal kırıklığı oldun kimseye önermiyorum. Farklı renk batarya gönderip garanti metnimizde parça bulunmaması halinde farklı renk gönderilebilirmiş alacaklar da iyice okusun kendilerine çok güzel çeviriyorlar.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
26 Ağustos 2024 10:12
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
22 Temmuz 2024 11:05
"Mağduriyetim giderilmiştir. İlginize teşekkürler."
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
30 Mart 2024 12:20
Dyson Hayal Kırıklığına Uğratan Teknik Servis Ve Ürün Deneyimi

Busra
04 Aralık 2023 18:17
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Sedef
22 Ocak 2024 13:08