25 Eylül 2024 14:59780

18.09.2024 tarihinde Dyson V15 Detect ürünü aldım. 1 hafta sonra kullanırken hafif bir şekilde yere bıraktığım esnada turuncu kısımda kırık oluştu. Bu kadar para verip aldığım ürünün bu kadar kalitesiz olması, en ufak bir şeyde bu kırığın oluşması beni çok şaşırttı. Dyson'u aradığımda, garantisi hali hazırda olan ürünümün kırılan parçasının değişimini istediğimde bize ücretsiz servis sunamayacaklarını, 5.600 TL gibi bir fiyat ödemem gerektiğini belirttiler. Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Yetkililerden mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum. Bu kalitesiz hizmet Dyson markasına hiç yakışmadı.

27 Eylül 2024 11:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

Özge
28 Eylül 2024 00:01

Herkese aynı cevap söyleniyor. Arayan müşteri temsilcisi kesinlikle çözüm odaklı değil. Burada yazdıkları tamamen Dyson firmasını ilgili göstermek için reklam yapılmak için yazılıyor. Şikayetim hala çözülmedi. Sağlam diye aldığımız Dyson ürünü ufak bir temasla kırıldı ve kimse ürünün arkasında durmuyor. Daha önce değişimi yapılan ürünün şu an garantiden değişimi yapılmadan hala uçuk bir rakam isteniyor kesinlikle Dyson ürün tavsiye etmiyorum

Perihan
Benzer Şikayeti Var
17 Ekim 2025 14:18

Aynı sorun bende de oluştu Daha önce değişimi yapılan şeyin şu an yapılmamasını kınıyorum. Sitesine giriyorum sarı kısım satılmıyor bile Nasıl temin edeceğiz o zaman

Dyson V15 Detect'in Kırılan Parçası İçin Yüksek Ücret Ve Kullanıcı Hatası Değerlendirmesi

31 Mayıs 2025 10:32872

Dyson v15 Detect ürününü alalı 7 ay oldu. Ürüne zarar gelmemesi için oldukça dikkatli davrandık. Bugün, arkadaş elimdeyk...

25 Mayıs 2025 20:16960

Tümünü Gör
Dyson Slim V12 Süpürge Sorunu!

Dyson Slim V12Süpürge Sorunu!

Zozan
Dyson V16 Islak Silme Başlığı Su Akıtıyor

Dyson V16 IslakSilme Başlığı Su Akıtıyor

Anıl
Dyson V16 Ürün Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Dyson V16 Ürün VeMüşteri Memnuniyetsizliği

Caner
Dyson V15 Süpürge Sıkıntısı!

Dyson V15 SüpürgeSıkıntısı!

Murat