Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Online Sipariş - Sipariş Görünmüyor

Bahadır
18 Mart 2024 16:47

İyi günler,
Online olarak sitelerinden verdiğim siparişle ilgili ne mail ne SMS geldi, ancak kartımdan ücret çekildi.
Sipariş numaram ve sipariş durumunu öğrenmek istiyorum. Siparişimi takip edebileceğim bir üyelik sistemi bile yok. Siparişin üzerinden *5 gün* geçti. Kartımdan ücret çekildi. *289559918* numara ile dosya açıldı hala bekliyorum. Finans birimi ilgileniyor bekleyin diyorlar. Küresel ölçekte bu kadar büyük bir firmanın online sipariş order sisteminde bir siparişi teyit etmek bu kadar zor mu?

profile profile profile
20 Mart 2024 16:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yorumlar (12)

Merve

Tüketici danışma hattı ile görüştüğümde yasal süreç başlatabilmek için 30 gün süre geçtikten sonra başlatabiliyoruz. 30 gün içinde ürün teslim edilmez ise yasal hakkını kullanabiliyorsun. Show ihbar hattına kadar yazdım ne olur bilmiyorum;(

Merve

Az önce yine aradım dosyayı finans birimi inceliyormuş siparişi kontrol ediyorlarmış. Bunlar ellerinde olmayan ürünleri stok olarak açtılar. Şimdi ellerinde ürün olmadığı için üründe gönderemiyorlar. Bizim paramızı da tutuyorlar durum bundan ibaret

Merve

Bende biraz bekleyeceğim eğer sonuçlanmazsa bende mahkemeye vereceğim

Erhan

10 gün sonra beni aradılar saçma bir sebep ( ödemede iki aşaması bir güvenlikleri varmışta oraya takılmışta ondan dolayı sipariş oluşmamışta) sundular. Halbuki ödeme alındığına dair mail geldi sipariş numarası yazıyor gelen teşekkür ettükleri belgede. Açığa stoğu olmayan ürünü satıp bizim paramızı 10 gün bloke edip sonra iade edeceğiz diyorlar. Verdim ben tüketici halem heyetine sizde verin bence. Bütün bilgileri yolladıkları mesafeli satış sözleşmesinde var. Ayrıca o sözleşmenin 7. Maddesinin j satırına aykırı hareketde ediyorlar

Erhan

Şikayetiyle alakalı gelişmesi olan var mı ya da size dönüş yapıldı mı firma Dyson tarafından?

Ben de 18 inde sipariş verdi. Hala bekliyorum

Erhan

Bugün aradılar ödeme güvenliği iki aşamlımıymış neymiş ondan olmuyormuş da para iadesi yapılacak diyorlar. E iki aşamalıysa nasıl çektiniz parayı ve sipariş numarası oluştu diyorum bilemiyoruz diyorlar. Açığa satış yapıp parayı işletiyorlar.

Büşra
Büşra

Sonuç aldınız mı aynı sorunu bende yaşıyorum. 16.03.2024 te verdim siparişi

Erhan

Aynı sorunu bende yaşıyorum 8 gün oldu ne arayan var ne soran. Bu kadar saçma bir çalışma sistemi görmedim

Merve

Ben aramasam kimse aramıyor sormuyor

Ben de aynı sorunu yaşıyorum 18 inde ürünü aldım bugün dosya açıldı

Selen
Selen

Ya bende de aynı durum, gelişme var mı

Kübra sonuçtan memnun

Kübra