Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Mağazasındaki Ürün Değişim Sorunu

04 Kasım 2024 12:46

Dyson Airstrait ürününü 7 gün önce Akasya Dyson mağazasından deneyerek aldım. Kapalı kutuyu eve getirdiğimde açtığımda üst kısmında darbe almış gibi bir çizik gördüm. İlk başta önemsemedim ama kafama da takıldı. Ürünün daha önce kullanılmış olabileceğini düşündüm ve bugün aldığımız mağazaya, Akasya şubesine gittik. Değişim istedim, ancak mağaza ürünü satarken belirttiği 14 gün içinde bir şey olursa buraya gelebilirsiniz tavrından çok farklı bir tavır sergiledi. Üründeki çizik darbe için hiçbir şey yapılamayacağını, ürünü benim kullandığımı ve belki de benim yaptığım imasında bulundu. Ben bir düzleştiriciye beyaz eşya parası verip alıyorsam kaplamasının da mükemmel olmasını beklerim. Soyulma, çizik gibi durumlarda da iade hakkım olmalı. Sonuçta ürünü değiştirmek istiyorum. Kesinlikle reklamlarından çok farklı davranıştalar. 8. günde servise yönlendirdiler. Müşteri temsilcisi mağazada satış yaparken ilk 14 gün içindeki problemlerinizde buraya, servise 14 gün sonrasında bir şey olursa gideceksiniz demişti. Acil destek talebim var.

06 Kasım 2024 14:50 (Şikayetten 2 gün sonra)

08 Kasım 2024 20:13

İade talep ettim, halen daha hesabıma geçmedi, Yemeksepeti Trendyol gibi markalardan ertesi gün iade geçerken 1 hafta oldu hala geçmedi hızlandırılmasını talep ediyorum...

13 Kasım 2024 10:29

10 gündür tamir biriminden iade birimine dosya gitmediği için iade işlemini henüz yapamadılar ve süreçle alakalı her şey havada net bilgiler yok gerçekten Dyson pişmanlıktır, müşteri hizmetleri ve iade politikası yavaşlık hayal kırıklığı acilen sürecin tamamlanmasını arz ediyorum

29 Kasım 2024 23:16

7 kasımda servis aracılığıyla iadesine karar verilen ürünümün halen daha iadesi kartıma yapılmadı, ürün kendilerinde. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum başvurumun sonuçlanmasını bekliyorum. Dyson'dan ürün alacaklar parasını verip sonrasında da kusurlu hizmetle uğraşıp dururlar! İlk kez bu kadar uğraştığım ve çözümsüz bir hizmet alıyorum, kusurlu ürünü alıp parasını iade etmiyorlar

Duygu

Merhaba, benimde Airstrait cihazımın adaptöründe kabarıklar oluştu, adaptör gönderebileceklerini söylediler ama sonra stoklarında yokmuş bir şey yapamayacaklarmış. Böyle saçmalık olabilir mi ürün kusurlu o kadar para veriyorum neden bu şekilde kullanayım? Kullanımıma engel değilmiş bir de söyledikleri:) evet değil ama ürün de sorun var ki kabardı orası ileri ki zamanda soyulduğunda ben o şekilde kullanmak zorunda mıyım böyle marka politikası görmedim ben açık çözüm istiyorum

Dyson Mağazasındaki Ürün Değişim Sorunu

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Mağazasında İade Talebim Keyfi Olarak Reddedildi

Tuğçe
01 Ekim 11:37

Gizem
20 Kasım 2024 15:28
Dyson Ürünlerindeki Kalite Sorunları Ve İade Süreci
Dyson Ürünlerindeki Kalite Sorunları Ve İade Süreci
Elcin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Air Straight Memnuniyetsizliği

Elcin