Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen5 Halı Süpürmüyor

Gökçe
19 Şubat 2024 13:25

31 Aralık tarihinde Dyson markasının 5.nesil modelini satın aldık. Halılarım yıkanıyordu ve bu yüzden süpürgeyi kullanmadım. Bir ayı geçkin bir süre sonra, yaklaşık 4-5 gün önce halılarım geldi. Halı başlığını denedim ancak süpürme işlemi gerçekleşmedi. Teknik servisle görüntülü olarak iletişime geçtim ve başlığın dönmediği, arızalı olduğu belirtildi. Yeni bir başlık gönderileceği söylendi. Ancak hala başlık gönderilmedi. Evde çocuğum var ve hamileyim, bu yüzden süpürge kullanamıyorum.

Dyson bayisiyle görüştüm ve iade edilen bir süpürgenin başlığını verdiler. Ancak bu başlıkla da süpürme işlemi gerçekleşmedi. Bu kadar yüksek bir meblağ ödeyip, kurumsal bir firmadan böyle bir mağduriyet yaşamak kabul edilemez. Süpürgenin iadesini talep ediyorum. Hamileliğim süresince sizlerle uğraşamam.

Ayrıca bir Dyson Airwrap sahibiyim ve birçok Dyson ürününü kullanmaktayım. Şikayetlere baktığımda, bu model olan 5.nesil hakkında çok fazla şikayet olduğunu ve hatalı ürün parçalarının bulunmadığını gördüm. Eğer parçalar sağlanamıyorsa, satışını durdurun ve müşterileri mağdur etmeyin. Yaklaşık 1,5 aydır süpürgemi kullanamıyorum ve iadesini talep ediyorum. Artık uğraşmaktan yoruldum.

16 Mart 2024 12:25

Dyson gen5 süpürgede çok problem yaşadım başlık arızalı dendi başlık aldık bayiden oda süpürmedi ve 1.5 ağdır başlık bekliyoruz hala gelmedi 30 bin tl para verip böyle bir hizmet gerçekten ayakta alkışlıyorum sizi kaçıncı konuşmamız hamileyim sizin yüzünüzden erken doğum riskim var sinir stres oldum artık haberleremi çıkayım rezilmi edim mahkemedemi çözelim ne istiyorsunuz ben artık son noktadayım sürekli beni sallamanızdan sıkıldım evde süpürgem yok ya ev de çocuk var hamileyim evimi süpüremiyorum ya gelip bu ürünü alsınlar ya da bunu kırıp herkese göndereceğim haberlere atacağım en sonunda

26 Şubat 2024 14:49 (Şikayetten 7 gün sonra)

26 Şubat 2024 14:56

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
31 Aralık 2023 13:51
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Başlık Sorunu: 6 Aydır Çözüm Yok

Elif
18 Şubat 2025 01:07

Derman
21 Mayıs 2024 01:08
Ömer sonuçtan memnun

Ömer
16 Şubat 2025 20:00
"14 şubatta satın aldığım Arızalı ürünüm 10 martta değiştirildi. Yeni gönderilen fırçalı halı başlığı daha kaliteli ve şimdilik durmuyor. İnşallah arıza yapmaz. Teşekkürler..."
Dyson Süpürge Başlık Sorunu Ve Yedek Parça Beklentisi
Dyson Süpürge Başlık Sorunu Ve Yedek Parça Beklentisi
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Pervin
08 Mayıs 2024 23:52