Dyson Airwrap Kırmızı Işık Ve Servis Mağduriyeti

Dyson Airwrap Kırmızı Işık Ve Servis Mağduriyeti
Burcu
30 Mart 2024 11:02

Benim Dyson'dan çektiğim eziyeti eminim kimse çekmemiştir. Kendi sitesinden bir Dyson Airwrap aldım. Daha 10 sefer kullanamadan kırmızı ışık ikazı verdi. Servise yolladım. Ürünüm servisten değişim yapılarak geldi. Gelen üründe aynı sıkıntı vardı. Tekrar servise yolladım. Değişim sağlanarak yeniden bir ürün gönderdiler. Gönderdikleri ürün yine aynı arızayı veriyor hem de paketinden çıkarır çıkarmaz. 15 Mart tarihinde yeniden servise gönderdim. 27 Mart tarihinde ise İletişim danışmanı e*** hanım bana değişim kararı verildiğini bayramdan önce cihazın elime ulaşacağını söyledi.
Bugün yani 30.03.2024 tarihinde aradığımda ise iletişim danışmanı bana değişim için onay beklendiğini söyledi. İki iletişim danışmanı da ayrı şeyler konuşuyor. Birbirlerinden haberleri yok gibi. Benim ürünümü bayramdan önce göndermelerini istiyorum. Artık Dyson tarafından mağdur edilmekten sıkıldım. Dyson pişmanlıktır.

30 Mart 2024 16:49

Dyson airwapı kırmızı ışık uyarısı için servise gönderdim. Değişim kararı verilmiş. İletişim danışmanlarını cihazım için aradığımda hepsinden ayrı şeyler duyuyorum. 27.03.2024 tarihinde görüştüğüm Başak hanım cihazım için değişim kararı çıktığını ve bana bayramdan önce ulaşacağı bilgisi verdi. 30.03.2021 tarihinde görüştüğüm azra hanım değişim için onay beklendiğini onay geldiği takdirde değişim sağlanacağını söyledi. İkisinin konuşmaları aşırı çelişkili. En son yine 30.03.2024 tarihinde azra hanımla aynı gün görüştüğüm hale hanım ise değişim kararı çıktığını ama ürünümün stokta olmadığını gümrük işlemlerinin ne kadar süreceğini bilmediğini söyledi. Hangisi doğru? Madem stok problemi vardı diğer müşteri temsilcileri tarafından neden bilgilendirilmedim? Neden her aradığımda farklı bir bilgi alıyorum? Madem stok problemi vardı Başak hanım neden bayrama yetişeceğini söyledi? Müşteri hizmetlerinin baktığı sistem aynı değil mi neden farklı cevaplar alıyorum? Neredeyse 15 gün oldu müşteri hizmetleri tarafından oyalandığımı düşünüyorum. Sorularımın hepsine cevap istiyorum. Dyson'dan şikayetçiyim hiç memnun değilim.

1711806539252.421bd432-bf60-4ac8-a5eb-a7ab06161d5e.jpg
02 Nisan 2024 17:02 (Şikayetten 3 gün sonra)

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
14 Şubat 2024 22:01

Tuğçe
09 Ağustos 2023 15:59
Nur sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2025 11:43
Ethem sonuçtan hiç memnun değil

Ethem
16 Ocak 2025 15:33