Dyson Airwrap Fırça Sorunu Ve Stok Bekleme Çilesi

19 Aralık 2024 16:16

Merhabalar,
Dyson Airwrap’im var. Birkaç kullanımdan sonra fön başlığı cihazı tutmuyor. Saçıma içe ve dışa fön çekerken fırça düşüyor. Cihaz fırçayı tutmuyor. Konuya yönelik müşteri hizmetleriyle görüntülü konuşmamdan sonra cihazımın rengine uygun fırça bulunmadığını stoğa gelince 2 gün içerisinde tarafıma ulaşacağını söylediler. Bir süre bekledim yaklaşık 1.5 ay kadar. Sonrasında cihazın artık fön özelliğini kullanamadığım için elinizde başka renk varsa o renk de olur. Bu şekilde güncelleyebilir miyiz dedim çünkü ürünün fonksiyonunu kullanmak benim için daha önemli. Müşteri hizmetlerinde ne zaman stoğa gelir bilgisi de yok. Fakat, şu an işlem yapamayacaklarını beklemem gerektiğini söylediler. Önceki siparişimi reddedip yeni farklı renkte fırça başlığı için talep açmayı da kabul etmediler. Bu durumda mağdur konumundayım. Dyson yetkililerinin yardımcı olmasını istiyorum.

25 Aralık 2024 15:13 (Şikayetten 5 gün sonra)

24 Şubat 2025 18:50

4 ay bekledikten sonra Dyson'dan siparişiniz iptal edilmiştir mesajı geldi. Call center’ı aradığımda tekrardan canlı görüşme yapmamız gerektiğini söyledi. Bunu asla kabul etmedim. Sihirli bir değnek değmediğine göre cihazım eskisinden de kötü ve mağduriyetim devam etmekte. Dikkat edilmezse bu şekilde fark etmeden sizin mağduriyetinizi devam ettirecekler. Cihazımı en yakın Dyson servisine verdim. Sonucu bekliyorum. Ürün değiştirilmezse sonuçtan asla mutlu olmayacağım.

Sude
Sude

Aynı problemi bende yaşıyorum 5 aydır stok bekliyorum sonuç alabildiniz mi?

Asuman

Hayır alamadım. Sürekli yeni renkler eklenip sadece yeni renkler satılırken eskiye yönelik üretim yapılacak mı, stok gelecek mi bilmiyorum. Ben farklı renk olmasına da tamamdım. Fakat, öyle olamayacağını söylediler. Dyson’dan bir çözüm yolu bekliyorum. Sizin 5 ay çok olmuş bence tekrardan iletişime geçin stok yoksa yeni renkli bir Dyson göndermelerini beklerim.

Zelal sonuçtan hiç memnun değil

Zelal
17 Aralık 2024 20:59
Dyson Airwrap Fön Başlığı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Yanlış Yedek Parça Gönderildi, Orijinal Başlığım İsteniyor

Ezgican
21 Ekim 2025 17:06
Yanlış Yedek Parça Gönderildi, Orijinal Başlığım İsteniyor
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
15 Ocak 2025 16:14