Osman sonuçtan hiç memnun değil

Divanev Tam Bir Pişmanlık.

08 Temmuz 2024 14:56

Samsun Kirazlık Divan Ev şubesinden oturma grubu, yemek grubu ve yatak grubu aldım. Arkadaşlar kurduktan sonra ilk defa yatağın bazasının altına malzemelerimizi koymak için bazayı açtık ve baza profili kendiliğinden eğilip kırılma aşamasına geldi. Servisi aradığımızda, 'sizin hatanız' dendi. Daha bir kere olsun kullanmadığımız yatağın hatasını servis bizde buldu. Yatak zorlanmış deniliyor. Servis kurduktan sonra kimse yatağa dokunmadığı halde, kabullenilmiyor. Suç tam bir pişmanlık, Divan Ev.

10 Temmuz 2024 18:57

Divan ev Samsun kirazlık şubesi (örnek mobilya) alışveriş yaptım 03.03.2024 tarihinde 04.07.2024 tarihinde firma ekip gönderip mobilyaları kurdu. Mobilyada yatak odası dolabı en başta yanlış kuruldu sonradan sökülüp yeniden kuruldu. Şikayet konum ise yatak kurulduktan sonra baza üstündeki profil. 07.07.2024 tarihinde evimi yerleştirmeye gittiğimde yatağın altına hurç yerleştirmek için kaldırdım ve 10 dakika sonra yatak birden annemin kafasına doğru inmeye başladı. Profillerin ikisi de birden yay kısmından eğilmeye başladı az daha kafamıza düşecekti. Direk kirazlık şubesini aradım. Konu ile ilgili direk ilgileneceklerini kayıt açacaklarını söylediler. Fotoğraf istediler servis evime gelmedi halde kontrol etmediği halde kullanıcı hatası dedi. Fakat firma kayıt açmadı servis göndermedi 08.07.2024 tarihinde firmaya gittik direk kayıt açıldığını söylediler. Genel Müdürlüğü aradığımızda kayıt yok denildi. 09.07.2024 sabah aradık kayıt açıldı dediler fakat kayıt öğlen 13.00 gibi açıldı. Firma 3 gün boyunca bizi oyaladı. Yatağı daha hiç kullanmadığım halde 09.07.2024 tarihinde yatağı kuran ekip geldi. Bu sizlik bir şey değil fakat biz bir şey diyemeyiz dediler. 10.07.2024 saat 18.30 da servis adı altından WhatsApp'tan bana servis ve malzeme parası 3899 TL diye bir mesaj geldi atan numarayı direk aradığımda ulaşılmıyor mesajlara cevap vermiyor. 10.07.2024 tarihinde saat 08.06 da genel müdürlük arayıp kendi servislerini göndereceklerini iletmişti. Yatağı kullanmadığım halde benden şu an kirazlık şubesi para istiyor Tüketici Hakları'na başvuru yapıp komple iade sürecine başlayacağım.

Ek
10 Temmuz 2024 08:06 (Şikayetten 1 gün sonra)
10 Temmuz 2024 22:26

Bu sabah genel müdürlüğünüz aradı fakat Bayiliğiniz yine dediği şekilde yaptı hiçbir işe yaramadı insanlar sadece kandırıyorsunuz

11 Temmuz 2024 09:16

Divanev kirazlık şubesi pişmanlıktır arkadaşlar hiçbir şekilde ürünlerinin mallarının arkasında durmayan bir firma. Ürün aldım bir kere kullanmadan kırıldı kendi kendine ve firma kullanıcı hatası dedi. Böyle saçma bir durum böyle bir firma anlayışı olamaz.

Serkan
Serkan

İyi Günler divanev den aldığımız bazada aynı sorunu yaşıyoruz. Size verilen cevabin aynısı bize de verildi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdunuz mu. Sonucu ne oldu. Bilgi verebilir misiniz

Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
21 Nisan 2025 23:45

Hatice
19 Eylül 2025 11:43
Garanti Süresi Dışında Bırakılan Baza Ve Yatakta Kalite Sorunu
Umut sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 12:56