Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu TV Ücretsiz Servis Kurulum Ve Servis Desteği Sorunu

02 Şubat 2024 19:23

Merhaba,

23.12.2023 tarihinde carrefoursa.com dan Dijitsu 85" 85DW9900 Webos TV satın aldım. Yaklaşık bir hafta içerisinde Dijitsu Menemen servisi kurulum için geldi ancak kutu içerisinde Stand ayakları, garanti belgesi ve kumanda çıkmadı. Servis tutanak ile eksik parçaların giderileceğini belirterek ayrıldı. Ancak eksik parçaları temin etmediği ve iletişim kurmadığı için genel merkez ile irtibata geçtik ve eksik parçalar adresimize 15.01.2024 tarihinde kargolandı. Ancak stand ayak vidaları eksik çıktı. Ayrıca gelen garanti belgesi de 2021-2023 olarak hatalı çıktı.

Eşim süreci genel merkez ile yürüterek tekrar irtibata geçti ve eksik vidalar "için servis geldiğinde eksik vidaları tedarik ederek gelecek" sözünü aldı. Tekrar kurulum için Menemen Dijitsu servisini çağırdık ancak servis bizlere "sizin ücretsiz kurulum hakkınız bitti 1000₺ kurulum ücreti yansıtılacaktır." denildi. Durumu genel merkeze ilettik ve bizlere ücretsiz olarak servisin kuruluma geleceği ifade edildi. Genel merkezden aldığımız güncel bilgiye istinaden tekrar Menemen Dijitsu servisini kuruluma çağırdık. Servis tekrar "ücretsiz gelemiyoruz genel merkeze de gelmeyeceğimizi belirttik" yanıtını verdi. Servisten aldığımız bu olumsuz yanıt üzerine genel merkeze konuyu aktardık. "Size başka servis yönlendireceğiz" denildi. Bugün 2 Şubat 2024 biz hala kurulum için servis bekliyoruz. TV yi satın aldığımız günden bugüne tam 41 gün geçti.
Bizden kaynaklanmayan eksik kutu içeriği yüzünden ücretsiz servis yönlendirmesi konusunda sesimizin duyulmasını istiyoruz.

Abdulkadir sonuçtan memnun değil

Abdulkadir
08 Ocak 2025 00:37
Dijitsu TV Servis Süreci Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

Tevfik
08 Ağustos 2023 16:47
BİM'den Alınan Dijitsu Televizyon
BİM'den Alınan Dijitsu Televizyon
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
15 Aralık 2024 09:53
Eksik Parçalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Eksik Parçalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu TV Kutu İçeriği Aparat Çıkamadı

Mertcan
17 Nisan 2024 23:24
Dijitsu TV Kutu İçeriği Aparat Çıkamadı
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki TVde LNB Kısa Devre Hatası Ve Servis Mağduriyeti

Özgür