Dijitsu Klima: Sürekli Arıza Ve İade Sorunu

Dijitsu Klima: Sürekli Arıza Ve İade Sorunu
Yiğit
31 Ekim 2024 19:10

5 Ağustos tarihinde Dijitsu 18BTU a+ bir klima aldım. Klima 25 Ağustos akşam 19.30 da kuruldu. (ofisin ışıkları olmadığı için görememiştim sabah ofise geldiğimde klimanın takılırken kırıldığını gördüm. Ona bile ses etmedim. Çünkü bir an önce işlerime başlamam gerekliydi. Sağ olsunlar 3 aydır ofisi bana kullanılmaz hale getirdiler) Kurulduğu ilk günden itibaren kendi kendini kapattığı için tekrar servisi çağırdım. Servis gelmesine rağmen sorun çözülmedi. Geçen süreçte toplamda 3 kere yetkili servis geldi. Son gelen kişi ana kartında problem olduğunu bu sebeple kartın değişmesi gerektiğini söyledi. Klimayı ofisime söylediğim için değişimle zaman kaybetmemek adına 0 almış olduğum klimanın anakartının değişmesini söyledim. Tam 1.5 aydır ne ana kart geldi ne klimayı soran var. Bu markadan ürün alırken 2-3 kere araştırın. Malına bu kadar sahip çıkmayan başka marka görmedim ben. Son 2 haftadır da ücret iadesini istediğim klimayı gelip götürmüyorlar ücretimi iade etmiyorlar. Avukat olduğumu haklarımı bildiğimi hukuki süreci başlatmak istemediğimi söylememe rağmen ciddiye alınmadım. Bu şikayetimle beraber hukuki sürecide başlatıyorum. ( Dış üniteyi çektiğim video klimanın takıldığı akşamın sabahı yani 26 Ağustos. Hala düzelmediğini söyleyip artık iade istediğim dönemde 11 Ekim neredeyse 2 aydır ne ana kart ne iade yapılmadan mağdur edildim.)

04 Ağustos 13:43 (Şikayetten 9 ay sonra)

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
22 Mayıs 2024 13:03
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Klima Servis Hizmetinde Sürekli Erteleme Ve İlgisizlik

Serhat
23 Temmuz 16:12

Klimamın Montajı Sürekli Erteleniyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

30 Temmuz 11:15
Gürünay sonuçtan hiç memnun değil

Gürünay
24 Haziran 2024 20:25
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Klima Servis Sorumsuzluğu Ve İş Aksatması!

Bekir
01 Şubat 2024 20:16
Dijitsu Klima Servis Sorumsuzluğu Ve İş Aksatması!
Dijitsu Kategorileri