BİM Dijitsu TV Ücretsiz Kurulum İçin Ücret Talep Ediliyor

BİM Dijitsu TV Ücretsiz Kurulum İçin Ücret Talep Ediliyor
18 Ağustos 2024 01:01

16.08.2024 tarihinde BİM'den 2 adet Dijitsu 55 inç TV aldım. Ücretsiz kurulum olmasına rağmen servis kurulum ücreti TV başı 1000 TL istedi. Aynı ev kurulum için bu ücretin fazla olduğunu belirttim. 1500 TL'ye ayarlayabileceklerini söylediler. Şahsım adına anlamadığım, aynı eve gelip 2 TV ücreti vermek, ücretsiz kurulum olmasına rağmen mantıksız gelmektedir. Araştırdığımda bölgede bu şekilde alıp servisle anlaşamayıp videolu açılış yapıp garanti kapsamından çıkmadan süreç ilerleyen arkadaşlar var. Bu konuda gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Çağrı merkezi hafta sonu olduğu için cevap veremiyor. Mecbur pazartesi çağrı merkezini arayıp videolu açılış talep edip kurulumu kendim yapacağım.

04 Ağustos 2025 16:42 (Şikayetten 11 ay sonra)

Murat
Murat

Benim de başıma geldi. Vermedim kendim kurdum. Tabi garanti dışı kaldım. 3 ay sonra da TV de anten kablosu kısa devre arızası aldım. Tabi ki garanti dışı kaldığım için servis hizmeti sordum. TV yi getir bakalım dediler fiyat vermediler. Anlayacağınız yaparsak bir ton para, yatırmazsanız da bir ton servis ücreti alırız dendi. Yani beş paralık TV. Sorun anten soketini değiştirmek gerekli ben de sökemedim yekpare yapmışlar. 400 TL verdim mini uydu alıcı taktım daha kaliteli oldu görüntüsü.

Bennur sonuçtan memnun değil

Bennur
04 Aralık 2023 10:42
A. Ümit sonuçtan hiç memnun değil

A. Ümit
23 Eylül 2023 10:46