Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

İzinsiz Digiturk Aboneliği Ve Haksız Fatura Talebi

Rıfat
11 Eylül 2024 15:15

Yaklaşık 4 veya 5 ay önce beni Türk Telekom'dan aradığını söyleyen şahıs, Digiturk kampanyası olduğunu ve üye yapmak istediğini söyledi. Ben kendisine herhangi bir Digiturk aboneliği istemediğimi söyledim ve telefonu kapattım. Ancak bir ay geçmeden telefonuma sonu B002 ile biten yerden iki adet ödenmemiş Digiturk faturası mesajı geldi. Ben dolandırıcı diye önemsemedim. Fakat bu fatura mesajları gelmeye devam edince Digiturk'ü aradım, aboneliğimin olduğunu ve mesajla teyit edildiğini söylediler. Benim herhangi bir talebim olmadan yapılan bu abonelikten dolayı 1400 TL ödeyerek iptal edebileceğimi Digiturk müşteri hizmetleri söyledi. Bu kesinlikle yasal değil; almadığım bir hizmet için fatura ödemem istendi. Benim evimde kurulu Digiturk yok, telefonumda yok, herhangi bir talebim yok. Yapılan bu işlem hakkında Digiturk'ten şikayetçiyim. Üyeliğin iptal edilmesini ve alamadığım hizmetin ücretinin iptalini talep ediyorum.

profile profile profile

Çiğdem
Çiğdem

Turkcell den aradıklarını söyleyerek taahhüdün bitmek üzere olduğunu söylediler kampanyanın Digiturk le anlaşması olduğunu kullanmak zorunda değilsiniz dendi üç kere arandım bunun yüzünden çalıştığımı ve Digiturk'ü istemediğimi söyledim meğerse dolancırıymış bunlar Turkcell böyle bir kampanyamız yok dedi telefon tarifem değişmeyince anladım iptal için 808 TL dendi

Ömer
Ömer

Vodafone Net'ten arıyorlar ev internetinize dahil diyorlar sonra ekstra Digiturk üyelik ücreti çıkarıyorlar iptal etmek istesen bile cayma bedeli yansıtıyorlar

Fidan
Fidan

Aynı sorunu bende yaşadım siz parayı ödediniz mi nasıl bir yol izlediniz

Emre
Emre

Aynı sorun bende de var ödediniz mi?

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
12 Haziran 2024 18:53

08 Ağustos 2024 14:02
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 20:42