MNG Kargo'ya Hiçbir Şekilde Ulaşılamıyor.

27 Şubat 2024 16:15502

Sabahtan beri gelmesini beklediğim kargom için verdikleri telefon numarasını aradığımda böyle bir numara bulunmamaktadır diyor. Burhaniye şubesini bütün gün aradım sonunda kapılarına gittim gördüğüm manzara içler acısıydı. O kadar kötü bir hale gelmiş ki içerisi bırakın müşterilerle iletişimi daha kendilerini toparlayamamışlar. Kesinlikle kargonuzu Burhaniye MNG kargosuna emanet etmeyin büyük pişmanlık olur.

1 Mart 2024 15:28

Dün ulaşması gereken kargom ulaşmadığı için bugün MNG şubesine gittim. Fakat kargonun nerede olduğunu bilmediklerini söylediler. MNG müşteri hizmetlerini aradım fakat ilk aradığım hanımefendi bu şekilde bir kargo numarasına sahip olmadıklarını söyledi. Birkaç deneme sonraki aramalarımda kargo takip numarasına ulaştılar fakat bu sefer yine kargomun nerede olduğunu tespit edemediklerini söylediler ve acil arama kararı gibi bir şey çıkardıklarını söylediler. Şu an kargom tam olarak nerede ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

27 Şubat 2024 16:27 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Kurulduğu ilk günden itibaren sektördeki yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olan MNG Kargo, hizmet verdiği tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli şekilde çözüm üretip, var olan çalışma birlikteliğini yarınlara geliştirerek taşımaktadır. Müşterilerimizden gelen şikayetleri bu kapsamda kurumsal markamızın varoluş hedefine hizmet eden önemli bir fırsat olarak görerek titizlikle değerlendirmekte ve süreç çalışmalarımızda dikkate almaktayız. Bu kapsamda öncelikle görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için ayrıca teşekkür ederiz. Çözüm merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #İşimizdeÖncüyüz #SorumluluğumuzBüyük

29 Şubat 2024 14:38

Şikayetim yayınlandıktan sonra iletişime geçtiler. Fakat görüşmeden sonra da kargomun durumunu öğrenmek için şubeyle iletişime geçemedim fakat bir süre sonra kargom geldi. Görüşmeyi değerlendirmek istemedim çünkü iki gün sonraya yani bugüne de bir kargom vardı. Şimdi yine aradığımda şubeye hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Kısacası kargonuzun durumunu öğrenmeniz MNG Kargo ile imkansız gibi gözüküyor. Alternatif olarak kolay gelsin'i tavsiye ederim her aradığımda yanıt alıyorum.

1 Mart 2024 15:48

Başka bir kargom dün ulaşması gereken kargom ulaşmadığı için bugün MNG şubesine gittim. Fakat kargonun nerede olduğunu bilmediklerini söylediler. MNG müşteri hizmetlerini aradım fakat ilk aradığım hanımefendi bu şekilde bir kargo numarasına sahip olmadıklarını söyledi. Birkaç deneme sonraki aramalarımda kargo takip numarasına ulaştılar fakat bu sefer yine kargomun nerede olduğunu tespit edemediklerini söylediler ve acil arama kararı gibi bir şey çıkardıklarını söylediler. Şu an kargom tam olarak nerede ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

MNG Kargo Burhaniye Rahatlığı Ve Saygısızlığı

Suna
12 Temmuz 2023 11:22513

"Ahmet bey çok yardımcı oldu teşekkür ederim"

MNG Kargo Pişmanlıktır. Telefonla Ulaşılması İmkansız Kargo Firması.

Nurcan
3 Ekim 2023 01:57622

MNG Kargo ürünümü sözde adresime getirmiş ve yine sözde telefonla aranmışım. Her nasılsa diğer kargo firmalarıyla soruns...

MNG Kargo Teslim Edilmeme Problemi

Birol
22 Temmuz 2023 13:30613

MNG Kargo ürün teslimimi yapmadı. Balıkesir Burhaniye şubesine ulaşamıyorum. Ürünümün adresime teslim edilmesini istiyor...

MNG Kargo Kargo Teslimatındaki Gecikme Ve İletişim Sorunu

Tuğçe
23 Kasım 2023 17:2143

"Gereken yapıldı teşekkürler umarım bir daha yaşamayız aynı şeyleri"

MNG Kargo İle Yaşadığım Kötü Deneyim

Pinar
27 Şubat 2024 16:58380

"Sorunum giderildi. Teşekkürler."

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL Ecommerce Türkiye2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL Ecommerce TürkiyeHasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL Ecommerce TürkiyeBilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce TürkiyeBiga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL Ecommerce TürkiyeTatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL Ecommerce TürkiyeTarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular