MNG Kargo Transfer Aşamasında Sorun

MNG Kargo Transfer Aşamasında Sorun
27 Eylül 2023 08:45626
Erkan'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

İstanbul içinden İstanbul içine bir kargo nasıl 3 gündür transfer aşamasında gözükebilir? Pazartesi günü kargonuz transfer için yola çıkmıştır diye mesaj geldi ve hala transfer aşamasında diyor hiçbir bilgilendirme yok kargom nerede benim 3 gün oldu. Nasıl hala şubeye ulaşmıyor İstanbul'da bir ilçeden başka ilçeye ulaşım bu kadar zor mu.

27 Eylül 2023 08:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

28 Eylül 2023 11:49

Teşekkürler

MNG Kargo Kargom Yola Çıkmıyor, Gecikti

Merve
30 Kasım 2023 10:23329

"Benimle hemen iletişime geçtiler ve kargom tarafıma ulaştı. Mağdur olmaktan kurtuldum. 1 gün geç gelseydi bir işe yaramayacaktı. Durumumu belirtince hemen yardımcı oldular. Bana ulaştığından emin olmak için arandım. Teşekkürler ilginiz için."

MNG Kargo Kargom Yola Çıkmıyor, Gecikti
1 Yorum

Kargo Teslimatında Gecikme Ve İletişimsizlik Sorunu

Sem
12 Ekim 2024 07:51763

MNG Kargo'da paketim var. Ankara genel merkez deposundan 2-3 gündür ilçeye gitmiyor. Yakın yer transfer aşamasında yazıy...

MNG Kargo Şubede Olan Ürünün Teslimat Sorunu

İlknur
12 Ekim 2023 12:51186

"Zarife hanıma çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ederim"

MNG Kargo Geciken Teslimat Sorunu

Taha
4 Kasım 2023 10:53760

MNG Kargo 2 Kasım günü verilen siparişin bugün teslim olması gerekirken hala transfer aşamasında gözüküyor. Şubeleri ara...

1 Destek

MNG Kargo Şubesinin Önünden Bile Geçmem Artık

Ömer
15 Şubat 2024 10:311.553

"Teşekkürler Emine hanım"

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye Yanılttı!

DHL EcommerceTürkiye Yanılttı!

Erdi
DHL Ecommerce Türkiye Mesai Saatlerinde Kapalı

DHL EcommerceTürkiye Mesai Saatlerinde Kapalı

Muhammet
Çamura Kargo Bırakan DHL

Çamura KargoBırakan DHL

Nurgül
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe

Öne ÇıkanKonular