Ülke sonuçtan çok memnun

MNG Kargo MNG Çapa Şube Müdürü Üslup Sorunu

05 Eylül 2024 10:18
Ülke'nin Teşekkür Mesajı
“Firmaya ilgisi için teşekkür ederim”

Bugün sabah 08:30'da MNG Kargo Çapa şubesine iade kargomu bırakmak üzere gittim. 9'dan önce kargo almadıklarını orada çalışan bir arkadaş söyledi. Açılış saatiniz Google'da 8:30 olarak görünüyor deyince o şubenin açılma saati aşağıda kargo kabulü yapan bölümün 9'da açılacağını söyledi. Bende bunu nereden bilebilirim dediğimde yapacak bir şey yok dedi kendisi. Bende tamam gerçekten çok şikayet edilesi bir firmasınız şeklinde bir cümle kurarak çıkmak için arkamı döndüm. Kapıyı kapatırken istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz şeklinde cümleler duydum. Aynı zamanda benden yaklaşık bir iki dakika önce içeri giren, sonradan şube müdürü olduğunu öğrendiğim beyefendi "ya hadi yürü git seninle mi uğraşalım sabah sabah" şeklinde bir cümle kullandı. Sonrasında asla şube müdürüne yakışmayacak hareketlerine devam etti. Büyük bir üslup ve iletişim sorunu var kendisinde. Adını sorup kendisini bireyler olarak şikayet edeceğimi söylediğimde kendisi ve çalışanlar tarafından farklı farklı isimler söylendi. Buradaki diğer bir şikayeti okuduğumda görüyorum ki beyefendi de genel bir üslup sorunu ve saygısızlık var. Kaç yaşında insan ancak ne iletişim kurmayı öğrenebilmiş kendisi ne de taşıdığı unvanın neleri gerektirdiğini. Gerçekten bir daha asla yolumun düşmemesi dileğiyle.

05 Eylül 2024 10:26 (Şikayetten 8 dakika sonra)
Ülke
05 Eylül 2024 18:05

Firmaya ilgisi için teşekkür ederim

09 Eylül 2023 14:36

03 Nisan 2024 02:31
MNG Samsun Bafra Şubesi Teslimat Yapmıyor!
Mehmet sonuçtan memnun

21 Eylül 2023 09:38
"Aranarak ilgilenildiği ve gerekli açıklamanın yapıldığı için teşekkür ederim"
Zafer sonuçtan memnun

20 Ekim 2023 11:30