Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon.com.tr İnternet Alışverişi

24 Temmuz 2023 15:01

Decathlon internet mağazasından aldığım mayo beden küçük geldi. Ürünü giymeden geri iade yolladım fakat eşim içine faturasını koymamış aradan geçen 1 ay süre zarfında ne ürün geri geldi ne de geri dönüş alabildim.

Müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün değil güç bela telefonu açtılar ürünün orada beklediğini söylediler fakat o gün bugün yine geri gelen eden yok yaptığım alışverişten hiç memnun kalmadım. Yıllardan beri alışveriş yaptığımız marka adına hiç yakışmadı. Muhatap yok. Reyhan c**.

27 Temmuz 2023 16:22

Decathlon internet sitesinden 23/06/2023 tarihinde satın almış olduğum ürünü beden sıkıntısından dolayı iade gönderdim ürün iadesi ile ilgili hiçbir dönüş yapmadıkları gibi ürünü iadeyi geri gönderirken aynı isim soyisime sahip başka bir müşterilerine gönderip teslim etmişler kendi çabalarım ile kargo firması üzerinden kişiye ulaştım kişi ürünümü kullanmış kargo firması yarın gidip ürünü geri alacak ve tarafıma yollayacak mağduriyetimi kim giderecek böyle bir ciddiyetsiz firma ve müşteri hizmetleri görmedim yasal haklarımı kullanacağım mağduriyetimi giderin

24 Temmuz 2023 16:26 (Şikayetten 1 saat sonra)
24 Temmuz 2023 16:32

Merhaba Reyhan Hanım, Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Reyhan
Reyhan
25 Temmuz 2023 15:07

Gelen mailde ürünün Aras Kargo ile tarafıma teslim edildiğini gösteren bir kargo takip kodu atılmış Aras Kargo Şarköy şubesi tarafından ürün teslim alınmış ben Tekirdağ merkezdeyim adresim bellidir ürün tarafımca teslim alınmamıştır şikayetim devam etmektedir. Acil dönüş rica ediyorum

Gülcan
Gülcan

Decathlon yazlık ve de kışlık bot aldım bir defa getirdim kulanım hatası dendi ama son aldıklarım ikinci kullanımda sonra su almaya başladı

30 Eylül 2023 22:01

Decathlon Siparişim Teslim Edilmedi, İade Ve İletişim Yok!

24 Temmuz 2025 11:01
decathlon-siparisim-teslim-edilmedi-iade-ve-iletisim-yok-1.jpg