Nuray sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 19:28

07/07/2024 tarihinde Mall Of İstanbul Decathlon şubesinden eşime aldığım Easybreath 900 blue maskesi, çene kısmından su alıyor. 09/08/2024 tarihinde mağazaya gidip ürünün alttan su aldığını söyledim, bana sorun olmadığını söylediler. Aynı ürünün eskisini kullanan eniştem denedi ve direk bu arızalı, alttan su alıyor dedi. 18/08/2024 tarihinde yine mağazaya gittim ve oradaki arkadaştan ürünün arızalı olmadığına dair belge istedim, ancak bu belgeyi bana vermediler. 20/08/2024 tarihinde kendim gidip aldığımda, bana yanlış kullanım diye bir şey yazmışlar. Kafaya geçirilen bir ürün için bedenin yanlış olduğunu söylediler ve eşimin kafasını tarif etmek zorunda kaldım. Daha sonra sakalla kullanılamaz dediler. Arkadaş da aşırı sakallı ve kendi de M-L bedenini kullanıyor. Kendisi sakalını inceltiyormuş. Böyle anlamsız bir muhabbetin içine girmek zorunda kaldım. Eğer bir geri dönüş olmazsa, bu belgeyle Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etmeyi düşünüyorum.

21 Ağustos 2024 09:36 (Şikayetten 14 saat sonra)
28 Ağustos 2024 10:45

Merhaba Nuray Hanım, Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Nuray
Nuray
31 Ağustos 2024 11:13

Ürün garanti kapsamında olmadığı için talebim reddedilmiş yani çözüm sunmadılar bende Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum

Murat sonuçtan çok memnun

02 Ekim 2024 16:19
"Umut beyin ilgisi ve yardımı için çok teşekkür ederim"
Decathlon Su Altı Maskesi Su Sızdırıyor ve Garanti Dışı Bırakılıyor
Sevila sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 23:20

30 Ağustos 2024 09:07
Decathlon Tedarik İle Mi-ücret İadesi İle Mi Uğraşalım
Burak sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 19:54
Erkan sonuçtan çok memnun

24 Ağustos 2024 01:39
"Decathlon Müşteri hizmetlerinin İlgi ve alakası için teşekkür ederim. Ancak mağaza personelinin müşteriye odaklı deneyimi ilk anda daha yapıcı ve ılımlı olmalıdır."
Decathlon Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru