Dacia Renault Mais Yetkili Servis Verdiği Zararı Karşılamıyor

Dacia Renault Mais Yetkili Servis Verdiği Zararı Karşılamıyor
Anıl
13 Ağustos 2024 10:42

Bir yılı dolmadan, 26.07.2024 Cuma günü için 7.600 km'de Dacia Bursa yetkili servisi Renault Mais'den randevu aldım. Servise gittiğimde servis danışmanı polen filtresinin değişeceğini ve 2700 TL gibi bir masraf olduğunu söyledi. Ben de ilk bakımın hediye olduğunu söyledim. Aldığım bayiye götürmem gerektiğini belirtti. Lansman kampanyası olduğunu, tüm yetkili servislerin bakması gerektiğini söyledim. Benimle ilgilenen servis danışmanı, yandaki servis danışmanına sordu, o da 'şu ekrana gir' dedi. Göremediğini söyledi. Yandaki servis danışmanı gelip baktı, 'işte burada yazıyor fakat 04.07.2024'te hediye bakım süresi geçmiş' dedi (araç tescili 28.07.2023, araç ekranında servise 15 gün yazıyordu). Genel merkezden onay almaları gerektiğini belirttiler. Aracı bırakıp gittim. 26.07.2024 Cuma saat 15:00 gibi servis danışmanı aracın onay alındığını ve servise alındığını bildirdi. Aynı servis danışmanı aynı gün 18:43'te arayarak ellerinde polen filtresi olmadığını, sipariş verdiklerini ve aracı 27.07.2024 Cumartesi günü hiçbir işlem yapılmadan alabileceğimi söyledi. Ön kapıların cam fitillerinde zebralanma vardı, aracı teslim ederken defalarca söyledim, servis kaydına da girdi. Tamam, polen filtresi değişmedi. 'Cam fitillerini gösterdiniz mi?' dedim, 'tabii, o da yok' dedi. Servis danışmanı Pazartesi 29.07.2024'te gösterebileceğini söyledi. 'Pazartesi gösterin, aracı öyle alayım' dedim. 29.07.2024 Pazartesi araç Trim ekibine gösterildi. Garantiden değişmesi gerektiği, parçanın olmadığı, gelmesinin 2-3 haftayı bulacağı söylendi. Gittim, aracı hiçbir işlem yapılmadan aldım. 30.07.2024 Salı günü 11:17'de aranarak polen filtresinin geldiği, aracı getirip teslim etmem gerektiği söylendi. Saat 12 gibi aracı teslim ettim. Aynı servis danışmanı saat 16:17'de arayarak polen filtresinin hatalı olduğunu, iade ettiklerini ve aracı bugün teslim edemeyeceklerini söylediler. 31.07.2024 Çarşamba günü aracı almaya gittim, teslim alırken aracı kontrol ettim. Şoför tarafı sol ön lastiğin yanağından parça kopmuş ve jant kapağı deforme olmuş. 40 yaşımdayım, otomotiv yan sanayinde mühendisim, 22 yıldır servislerle çalışıyorum. Böyle bir iş bilmemezlik, böyle bir müşteri memnuniyetsizliği daha önce görmedim. Nereden tutsan elinde kalan bir servis deneyimi. Parça olmayan yetkili servis, iş bilmez servis danışmanı, sonuç: 500 TL'lik polen filtresi değiştirdiler, 5000 TL masraf açıp bıraktılar. Açtıkları zararı telafi etmelerini talep ediyorum.

13 Ağustos 2024 23:17 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Dacia Duster Garantiyi Kabul Etmedi

Yusuf
08 Temmuz 2024 13:43

Semra
23 Temmuz 2023 23:02
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 15:22
Dacia Stepway Park Sensörü Sorunu Ve Servis Deneyimi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
20 Aralık 2024 23:08