Berkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 11:45

28.12.2023 tarihinde Renault Mais bayisinden aldığım sıfır Dacia Duster aracımı teslim alırken iki far camında buğu gördüm ve teknik bölümden bir beyefendiyi bekledim. Geldiğinde 'bunların hepsinde oluyor, sıcak soğuk etkisiyle geçer; geçmezse duruma bakarız' dedi. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve buğu çok sık oluşuyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda 'araştırıp dönüş yapacağız' dediler ancak hâlâ bir geri dönüş olmadı. Bugün aradığımda 'sıcak soğuk havalandırma delikleri var' diyerek konuyu geçiştirdiler. Sıfır bir araç alıyorsunuz ve far camında buğu olması hayatımda gördüğüm en saçma durum. Üstelik hatalarını kabul etmiyorlar. Bu buğu sorununu her yerde paylaşmayı düşünüyorum. Kronik bir problem var ama çözüm sunan yok. Aldığım gün aracın fotoğrafını çektim ve buğu yüzünden pişmanlık yaşıyorum.

29 Ocak 2024 11:53 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

29 Ocak 2024 23:21

Kim irtibata geçecek ne arayan var ne soran var ben mi mağdur um Dacia mi mağdur anlamış değilim ben arayan a kadar kimse bilgi vermiyor aramıyor 1 aydır

30 Ocak 2024 13:44

Dacia bu kadarda ilgisiz olduğunu düşünmüyordum umurumda değil kimsenin ne arayan var ne soran var ne bilgi veren var bu nedir?

01 Şubat 2024 11:25

Dacia dan ümidimi kestim ne arayan var ne soran var hayatım gördüğüm en ilgisiz araç firmasıymış

01 Şubat 2024 16:59

Dacia müşteri temsilcisi hülya hanim arayıp bilgi vermiyor ilgilenmiyor arayan başka müşteri temsilcileri de hepsi aynı kronik bir problem deyip geçiştiriyor sıfır bir araç alıp böyle bir problem yaşayıp ve çözümü yok ilgilenen yok

Şikayeti Çözüldü

Geçmiş olsun kardeşim aracın farı buğu yapıyorsa o far işlemli olabilir ekspertiz yaptır işlemli far ise zamanla su alırsa beyni yakar

Şikayeti Çözüldü

İşlemli far buğu yapar bende far arıyorum bir farcı söyledi işlemsiz arıyorum sonra araç garanti kapsamından çıkmasın

Berkan

İşlemli değil de sıfır bir araçta böyle bir şey rezil durum arayan müşteri temsilcileri de tek bir şey öğrenmiş soğuk sıcak dan dolayı oluyor çözüm yok özür yok hiçbir şey yok ama aracı satarken kırk takla atıyorlar

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
24 Ekim 2023 18:42
Sıfır Dacia Duster Boya Atması, Çatlaması
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Zeynel
17 Ekim 2023 12:36