Rahşan sonuçtan hiç memnun değil

Elazığ'da D-Smart Abonelik İptali Çilesi

24 Temmuz 2023 14:32

D-Smart aboneliğim iptali için 12 Temmuz'da müşteri hizmetlerine başvurdum. O gün kanallar kesildi ve müşteri temsilcisinin bana dönüş yaparak, cihazı teslim etmem için haber verileceği söylendi. İki gün sonra tekrar aradım beklemem gerektiği söylendi. 21 Temmuzda tekrar müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım bana cihazı D-Smart bayiine teslim edebileceğim söylendi. Asıl macera ondan sonra başladı. İnternette görülen D-Smart bayiine gittiğimde adreste başka bir mağaza olduğunu gördüm. Pazartesi eşim ile birlikte sistemde kayıtlı başka bir bayiine gittik ancak orada da başka bir mağaza vardı. Bu arada kayıtlı telefonlar yanıt vermiyorlardı. Müşteri hizmetlerini aradığımızda Kültür mahallesinde başka bir adres verdiler telefonunun sistemde kayıtlı olmadığı söylendi. Adrese gittiğimizde bir apartman ve evler ile karşılaştık. İkinci kez aradığımızda Mustafa Paşa Mahallesinde bir adres verildi oraya gittiğimizde de bayii bulamadık. 8504204481 numaralı numara verildi. Arıyoruz onu da açan yok. Bu arada müşteri temsilcisi ile yaptığımız son görüşmede, sistemlerinde aktif iki adres olduğu konusunda ısrar ettiler. Durumu defalarca anlatmamıza rağmen dalga geçer gibi bir de en yakın ildeki bayiimize bırakabilirsiniz dediler. Kargo ile gönderelim, bayiinizi arayın bizi arasınlar vs bir çok seçenek sunduğumuz halde, ısrarla açık bayileri olduğunu söylüyorlar. Elazığ'da temmuz sıcağında cihazı teslim etmek için bayii aradığımıza mı yanalım D-Smart gibi kurumsal bir firmanın bize bunları yaptığına mı? (şu an verilen numarası 15 dakikadır arıyorum cevap veren kimse yok) İki gün sonra cihazı teslim etmediniz derlerse sorumlu kim olacak?

27 Temmuz 2023 18:22 (Şikayetten 3 gün sonra)
31 Temmuz 2023 16:32

Değerli D Smart Müşterimiz, Tarafınıza 27.07.2023 tarihinde geri dönüş yapılmıştır. Abone numaranız ve telefon numara bilgileriniz istenmiş olup tarafınızca dönüş yapılmadığı için şikayetinizi neticelendiremediğimiz için çok üzgünüz. Saygılarımızla. İyi Günler Dileriz.

01 Ağustos 2023 11:37

Sayın yetkili, öncelikle bana bu süreçte hiçbir geri dönüş yapılmadığını bildirmek isterim. Yukarıda yazdığınız metni kastediyorsanız biz zaten son iki haftadır sürekli o numara ile görüştük ve bu yaşananlar ve yazdıklarım bu süreçte yaşananlardı. Yalnız son iki aydır neredeyse her gün "taahhüdünüz bitiş sürecindedir" şeklinde mesaj ve telefonlar aldım. Her seferinde aboneliğimi iptal ettireceğim lütfen not alın ve aramayın dememe rağmen ısrarla aranmaya devam ettim. Bu konuda ısrarınız gerçekten takdire şayandı! Gelelim son duruma tabii ki sizin vasıtanızla çözülmedi. Tüketicileri bilgilendirmek amacıyla yazıyorum. Ayın 24ünde bayii arayıp bütün gün sinirlerimiz bozulduktan ve buraya şikayetimi yazdıktan sonra sosyal medya hesabımdan "Elazığ'da DSmart bayine ulaşmaya çalışıyorum, internette yazan bayiler dışında ulaşabileceğim bayii var mı diye sordum" Öğrencilerimden benzer sorunlar yaşayan bir öğrencim bana ulaşarak bir adres verdi. Adrese gittik yalnız cihazı eksik götürmüşüz, kablo ve adaptör yüzünden o günde teslim edemedim. Bayii de oturan iki kişiye, bilgileriniz sistemde yok sizi çok zor bulduk dediğim halde bir reaksiyon alamadım. Yanıt bile vermediler. Sonraki gün (26 Temmuz 2023) çok şükür teslim ettik ve belgemizi alıp ilişiğimizi kesebildik. Size önerim internetteki bilgilerinizi güncellemeniz, müşteri hizmetlerindeki arkadaşların bu bilgilere ulaşmalarını sağlayabilmeniz ve çözüm önerileri sunabilmeniz. Defalarca belirttiğiniz adreslerde bayii olmadığını söylememize ve bizim telefonumuzu bayiine iletin onlar bizi arasın, ürüne kargo ile gönderelim dememize rağmen bize sunulan önerinin yakın bir ile teslim edebilirsiniz olması bizi dehşete düşürdü. Sonuç olarak Şikayetvar sitesine teşekkür ediyorum.

Ali
Ali

Erzincan'da DSmart bayi kapatmış cihazları iade edecek yer yok. En yakın illere bakıyorum. DSmart müşteri hizmetlerinden aldığım numaraların coğu kapalı acık olanda bayiliği bırakmış. DSmart resmen pişmanlıktır. Bir de bana müşteri hizmetleri her görüşmemde ayrı fatura çıkarıyor. DSmart pişmanlıktır

Taner sonuçtan hiç memnun değil

D Smart Bayi Kapalı: Modem Teslimi Sorunu

Taner
23 Aralık 2024 16:11
Murat sonuçtan memnun değil

Murat
01 Nisan 2024 16:10
Kuzey sonuçtan hiç memnun değil

Kuzey
23 Ekim 2023 19:16