Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart D-Fix Modül Çocuk Kilidi Sorunu

05 Ağustos 2024 23:37

D-Smart ın D-Fix modül ünü kullanıyorum. Belgesel ve spor paketi içinde yer alan kanalları izlemek istediğimde çocuk kilidi çıkıyor. Pin i girince kanal açılıyor. Fakat başka kanala geçip, tekrar belgesel kanalına geri geldiğimde yine çocuk kilidi çıkıyor. D-Smart müşteri hizmetlerini aradım. Teknik destek temsilcisi ile görüşmemde yapabileceği bir şey olmadığını söyledi. Sorunun D-Smart tarafından çözülmesini istiyorum.

08 Ağustos 2024 17:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Mustafa Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Menü - Ayarlar - Çocuk Kilidi şeklinde ilerlemeniz, Çocuk Kilidi seçeneğini kapalı olarak kaydetmeniz gerekmektedir. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

09 Ağustos 2024 00:46

Yazdığım şikayeti okumamışsınız düzgün bile. DSmart kutusu kullanmıyorum. Modül D-Fix kullanıyorum. Cevap olarak yazdığınız, DSmart menüsüne girebileceğim bir şey yok ki?

09 Ağustos 2024 09:03

Tekrardan merhaba Mustafa Bey, Cevabınız doğrultusunda değişim talebinizi oluşturdum. https://onlineislemler.dsmart.com.tr/kolay-islemler/en-yakin-bayi adresimizden size en yakın bayimizi öğrenebilir, cihaz değişim işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Bahadır
10 Eylül 2024 00:26
D-Smart D-Fix Modül, Çocuk Kilidi Hatası
Nebi sonuçtan çok memnun

16 Mart 00:21
"D Smart Müşteri temsilcisi ve teknik servise ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum modül değişti sorun giderildi"

D-Smart D Fix Çocuk Kilidi Hatası

25 Ekim 2023 19:48
Velat sonuçtan hiç memnun değil

Velat
27 Ocak 21:52