Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart Net Şikayetçiyim

25 Ekim 2023 10:02

Bir aydır benim internetim çözülmedi. Bir ay önce teknik servis geldi. 600 TL para bizden aldı. Gün içinde internetiniz gelecek dedi. Tam bir ay oldu gelmedi.

Yüz kere müşteri hizmetleri aradım sürekli arıza kayıt açıyorlar kimse doğru dürüst ilgilenmiyorlar. Ücretsiz teknik servis göndereceklerdi teknik servis hiç gelmeden ben gitmişim arıza gidermişsem bu kadarına pes.

Gelmeyen teknik servis arkadaşa şikayetçiyim gerekeni yapmasına arz ederim. Bütün yerlere şikayet edeceğim. Kendi paramla rezil oluyorum. Kullanmadığım halde bana bir de fatura kesiliyor.

20 Kasım 2023 19:16

Uc ay boyunca internetsiz kaldım simdi gereken açıklamalar yapacağım ilk gelen teknik servis arkadaş bizde 600 TL para aldı gün içinde intern gelecek dedi uc aydır gelmedi ve sorun Nemi biliyor musunuz yanlış bağlama yüzünden ama beni bayağı zarara soktu modem değişti iki kere yapıldı son gelen teknik servis bende iki yüz tl etiket parası aldı ama normalde Türk Telekom etiket ücretsiz yapıyor ve kullanmadım internet parasını uc boyunca ödedim şikayetçiyim gerekeni yapmasını arz ederim

28 Ekim 2023 13:17 (Şikayetten 3 gün sonra)
21 Kasım 2023 15:40

Merhaba ilgili kontrollerin sağlanması için aboneliğinize ait isim soy isim paylaşır mısınız? İyi günler dileriz. D-Smart

31 Ağustos 2024 20:18
Önder sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 23:59
D-Smart Şikayet Mağduriyetimin Giderilmesini
Merve sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 19:22

Göktuğ
13 Mart 2024 01:12
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

7 Yıldır Süren İnternet Kesintisi Ve Çözümsüzlük Mağduriyeti

Neslihan