D-Smart Net Modem Kiralama Sorunu Ve Yanıtsız Talepler

05 Kasım 2024 16:38

2 yıl taahhüt ile kullandığım D-Smart internetin taahhüt bitişinde modemin kiralık olduğunu öğrendim. Ancak ben modemi kiralık değil, ücretinin faturalara yansıtılarak satın aldığımı biliyorum. Taşınma esnasında modemi kaybettim, farklı bir operatörün modemiyle interneti kullanmaya devam ettim. Taahhüt bitişinde ya modemi iade etmem gerek ya da 1200 TL ödeme yapmam gerektiğini, yeni bir operatöre geçiş yapmak istediğimde öğrendim. Abonelik feshini talep ettiğimde modemin bedelini ödediğime dair bir belge ya da beyan var mı diye sordular. Ben de kiraladığıma dair bir belge veya beyan var mı diye sorduğumda cevapsız kaldım. Konunun üzerine gitmeme rağmen cevap alamadım.

07 Kasım 2024 11:26 (Şikayetten 1 gün sonra)
Samet
07 Kasım 2024 11:45

Merhaba Gökhan bey, Modemin kiralık olduğuna dair bir evraka ya da beyana imza atmış isem mail adresime göndermenizi rica ederim. Ya da böyle bir yasal düzenleme var ise görselini mail adresime iletir misiniz lütfen. Mail adresim tarafınızda mevcuttur.

07 Kasım 2024 12:06

Tekrardan merhaba Samet Bey, Son faturanızda bulunan modem kullanım bedeli kalemini kontrol edebilirsiniz. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Samet
07 Kasım 2024 12:56

Tekrar merhaba, Modemin kiralık veya satılık olduğuna dair bir bilgi değil bu. Ben modemin ücretini taahhüt boyunca ödedim ve bu bana ait olduğunu da gösterebilir. Bana kiralık olduğunu dair bilgilendirdiğiniz bir görsel istiyorum. Taahhüt sırasında dahi bunu belgelendirmediniz. Hatta ücret karşılığı modem hediye şeklinde bir beyanda bulunuldu.

07 Kasım 2024 13:58

Siz değerli abonelerimize cihazlarımızı kiralamaktayız. Kurumumuz tarafından cihaz satış işlemi bulunmamaktadır. Faturanızda da bu durum "Kullanım Bedeli" olarak görünmektedir. Herhangi bir taksit bilgisi vs. içermemektedir. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Aykut sonuçtan çok memnun

12 Haziran 2024 15:54
"Abonelik İptal Edildi, Son Faturam İptal Edildi Teşekkürler"
D-Smart Net D-Smart Taahhüt Süresine Uymaması, İptal Sürecini Geciktirmesi
D-Smart Net D-Smart Taahhüt Süresine Uymaması, İptal Sürecini Geciktirmesi
Necip sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 18:25
Vedat sonuçtan çok memnun

17 Nisan 2024 10:07
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 11:29
D-Smart Net Bu Sorunu Çözsün!
D-Smart Net Bu Sorunu Çözsün!
Erol sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 14:45
D-Smart Net Kategorileri