Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olmayan Motor Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Begüm
18 Kasım 2024 18:08

2021 model Citroen C3 ikinci el marka garantili aracımın, yetkili serviste araç değerlerine uygun şekilde bakımını yaptırmama rağmen, 10.11.2024 tarihinde aniden motor arızası uyarısı verdi. Aracı çalışmaya devam etti fakat garanti kapsamında olduğundan yetkili servise baktırmak istedik. Kendileri aracımızın garanti kapsamında olduğunu doğruladıkları halde daha sonra 45.000 bakıma getirmediniz gerekçesiyle garanti dışı olduğunu ve arızaların bedelinin 37.000 Tl olduğunu söylediler. Ayrıca da 6.000 Tl de tespit ücreti talep ettiler. Ben kabul etmedim ve müşteri hizmetlerine şikayette bulundum dosya bakıldı ve dönüş yine aynı şekilde oldu. Hiçbir şekilde garanti kapsamında değilsiniz ne yaparsanız yapın bu sonuç değişmeyecek diye dönüş aldım. 3 kere dosya oluşturdum. Aynı dönüşleri aldım. Müşterinin hakkını kesinlikle savunmuyorlar. Genel merkezin numarasını aldım oradan da şikayet kaydı oluşturdum yine müşteri hizmetlerindeki N**** adındaki kişi döndü. Kendisinden de şikayetçiyim. Müşteri ile konuşmayı bile bilmiyor. Aracı alırken neden bu kadar uzun yıllar garanti yaptırdım ve para ödedim Aracın garantisi bu durumda ne anlam ifade ediyor? Benim bilgim dışında garanti kapsamından çıkarmaları doğru değil. Bu konuda her türlü hukuki hakkımı arayacağımı belirtmek isterim.

Rukiye
Rukiye

Benimde şu an benzer durum yaşıyorum resmen bir yerden kontrol ediyorlar sanki, bu para kolay mı kazanılıyor ya bir funya bir de para istiyorlar dalga geçer gibi, daha bakımı gelmeden, bakım geldiği için yanıyorum yapılan açıklamada bu,

Emrah
Emrah

Merhaba Begüm hanım arızayı yaptırdınız mı yaptırdı iseniz sorun neymiş acaba? Aynı durum bizde de var aracı durdurun uyarısı veriyor tekrar çalıştırınca uyarı vermiyor

Citroen C3'te Sürekli Motor Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

Serap
15 Nisan 2025 00:10
Citroen C3'te Sürekli Motor Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Aircross'ta Fabrika Çıkışlı Motor Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

20 Ocak 2025 17:27
Adem sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 20:18