Mevlüt sonuçtan çok memnun

Olivium Carrefour SA Çalışanının Üslupsuz Tavrı Ve Kapanış Sorunu

05 Temmuz 2024 23:37
Mevlüt'ün Teşekkür Mesajı
“Mağaza Müdürü Oktay beye çok teşekkürler”

Zeytinburnu Olivium Carrefour SA mağazasına 05.07.2024 tarihinde saat 21:40 civarı girdik. Alacağımız ürünler belli olduğu için hızlıca alıp çıkma niyetindeydik. Giriş yapmamızla birlikte personeller 30 saniye aralıklar ile yanımıza gelip mağazanın kapanacağını söylediler. Panikle almak istediğimiz ürünleri de alamadık. Bunun üzerine şikayet edeceğimi bildirdiğim bir personel isterseniz müdürümü çağırayım ifadesini kullandı mağaza kapanış saati 21.50 bilgisini verdi sürekli rahatsız etmek yerine ürünleri bulmamızda yardımcı olsalardı hem mağazadan daha hızlı çıkış yapabilirdik hem de almak istediğimiz ürünleri alabilirdik. Mağazadan ihtiyacımız olan ürünlerin çoğunu alamadan 21:54 te çıkış yaptırıldık. Böylesine büyük bir market zincirinden daha bilinçli personeller beklerdik. Saygılarımla. (not diğer mağazalar müşteri almaya devam ediyordu ve içeride alışveriş yapan müşterileri vardı)

05 Temmuz 2024 23:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Mevlüt
Mevlüt
06 Temmuz 2024 15:29

Mağaza Müdürü Oktay beye çok teşekkürler

06 Temmuz 2024 15:32

Büşra sonuçtan çok memnun

27 Ocak 2024 14:06
Carrefour SA Ürün Hazırlayamıyor Çözüm Üretmiyor
Güven sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 22:42
Salih sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 11:30
Carrefour SA Online Stok Bitti Bahanesi
Selva sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 10:45

CarrefourSA Kategorileri