Emre sonuçtan hiç memnun değil

Carrefour SA Heybeliada Personel SGK Ve Maaş Yatırmadılar.

06 Temmuz 2024 00:45

Carrefour SA İstanbul Adalar, Heybeliada şubesinde 11 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında servis personeli olarak çalıştım. Kurban Bayramı'nda ekstra mesai ödemeyeceklerini bildirdiler. Ben de, bayramda bedava çalışmayacağımı, resmi tatil günlerinde yasal olarak çift yevmiye almam gerektiğini bildirdim. (Yazışmalar elimde mevcuttur). Halen Haziran ayında hak ettiğim ücreti yatırmadılar. E-Devlet üzerinden kontrol ettiğimde sadece 6 günlük SGK yaptıklarını fark ettim. 5 Haziran giriş, 11 Haziran çıkış olarak göstermişler. Konunun çözümlenmesi için yardımlarınızı rica ederim. Günlük 12 saat çalışıp asgari ücret maaş verdiklerini de dipnot olarak geçeyim, haftalık 72 saat kölelik :)

06 Temmuz 2024 08:57 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

06 Temmuz 2024 09:23
06 Temmuz 2024 10:11

Selamlar, istediğiniz vakit arayabilirsiniz, musaitim.

11 Temmuz 2024 13:25

Hala hiçbir şekilde sonuç alamadım.

Vadihan sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2025 18:50
Carrefour SA Kurban Eti Teslimatında Gecikme Ve Soğuk Zincir İhlali Nedeniyle Mağduriyet

27 Haziran 2024 22:59
Sidal sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2024 22:40
"Sırf görüşmeyi sağlayan temsilcinizin ilgisi ve alakası nedeniyle sürecim çözülmüştür. Kendisine teşekkür ederim"
Teslimat Gecikmesi ve Yanlış Ürün Krizi
Teslimat Gecikmesi ve Yanlış Ürün Krizi
Mine sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2023 20:01
"Teşekkür ederim."
Nur sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 17:59
Carrefour SA Online Siparişi Kendi Kararları İle Teslim Etmediler