Carrefour SA Alışveriş Deneyimim Hayal Kırıklığına Dönüştü

Carrefour SA Alışveriş Deneyimim Hayal Kırıklığına Dönüştü
16 Mayıs 2024 20:49

16.05.2024 tarihinde saat 18:00'da Aydın Mimar Sinan Carrefour şubesinden bir şişe Beylerbeyi marka rakı aldık. Yaklaşık 1,5 saat sonra farklı bir marka viski alarak değişim yapmak istediğimizi belirttik. Herkes birbirini çağırdı, ona sordular, buna sordular. Sonrasında mağaza yetkilisi olduğunu iddia eden bir kişi, alkollü ürünlerde iade olmadığını söyledi. 'İade değil, değiştirmek istiyorum.' dedim. 'Süresi 15 dakikadır. 15 dakikada değiştirmeniz gerekiyor.' dedi. Şimdi anlamadığım birkaç husus var; alkollü ürünlerde değişim ya da iade yapılmayacaksa, bunu belirten bir ibare kullanmıyorsunuz. Kasada kasiyerler de belirtmiyor ve bunun tarafımızdan bilinmesi bekleniyor. Evet, abartmıyorum, mağaza yetkilisi kişi çok alaycı bir tavırla 'Bunu herkes bilir, siz nasıl bilmiyorsunuz?' dedi. 15 dakikada değiştirip, 1,5 saatte değiştiremeyeceğinizi bilemedik. Kusura bakmayın. Ayrıca merak ettiğim bir şey daha var; sizi 15 dakika da durduran ne oldu? Neden 14 ya da 16 değil? Mesela, kafasına göre prosedür yazan kişi '15 iyi midir?' diye düşündü mü acaba? Çok uzun zaman sonra yaşadığım en kötü alışveriş deneyimini yaşatan Carrefour'a teşekkür ediyorum. Susuzluktan ölsem bile bir su almaya girmeyeceğim firmalar arasına eklendiniz.

16 Mayıs 2024 20:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Ömer
Ömer
Şikayeti Çözüldü

Maalesef Carrefour, Migros hepsi böyle. İș alkole gelince hiçbiri kurumsal değil.

03 Temmuz 2023 01:39

05 Temmuz 2023 12:40
Murat sonuçtan çok memnun

16 Mayıs 2024 14:17
"Problem kısa sürede çözümlendi. Şikayetvar.com'a şikayet yazmamla, problemin çözümlenmesi arasında geçen süre 1.5 saat bile değil. Mağazadan arandım ve iadenin gerçekleştirileceği söylendi. İş çıkışı mağazaya gideceğim. Yalnız benim şikayetim çözümlendi ama bu tür durumlarda, iş bu raddeye gelmeden mağaza şubelerinin aynı yaklaşımla müşterilerin sorunlarını anında çözecek tedbirleri almak aslolan şey. Carrefour gibi kurumsal bir firmanın bu özeni göstermesini diliyorum. Özetle, problemi çözen Carrefour'a kurumsal anlamda teşekkür ediyorum. Ve müşteri ilişkileri departmanından benimle ilgilenen Zeynep Hanım'a da yaklaşımı ve kibarlığı için ayrıca teşekkür ediyorum."
CarrefourSA Kategorileri