Boyner, Tüketici Hakem Heyeti Kararını Uygulamıyor ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

08 Ekim 2024 19:52

Boyner Tüketici Hakem Heyeti kararını uygulamıyor. Boyner.com.tr'den 5 Haziran 2024'de sipariş vermiş olduğum sipariş numaraları sırasıyla: 1029347477, 1029346703, 1029346300, 1029345888 olan tüm siparişlerim Boyner tarafından iptal edilmişti.
Bunun üstüne Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım ve Tüketici Hakem Heyeti tarafından haklı bulundum.
Tüketici Hakem Heyeti karar olarak: "Uyuşmazlık konusu ürünlerin Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi Tarafından sözleşme tutarı olan 5694,95 TL karşılığında sahibine teslimine" karar vermiştir.

Bu karar eki ile birlikte 17 Eylül 2024 tarihinde Boyner'in e-mail adresi olan o*****@boyner.com.tr'ye mail attım. Bu mailden tam 17 gün sonra, 4 Ekim 2024 tarafında Boyner'den K**** Hanım tarafından arandım. K**** Hanım: "tarafınıza siparişteki 5 adet ayakkabı için linkler gönderdim, bu linkteki ayakkabıları beğendiyseniz bize yeniden mail yoluyla dönüş yapın." dedi. Ben de halihazırda fazlasıyla uzayan sürecin daha da uzamaması için 1 saat içinde maile yanıt verdim.
Bugün itibariyle 8 Ekim 2024 ve Boyner'e Tüketici Hakem Heyeti kararını iletip, söz konusu siparişlerdeki ayakkabıları talep etmemin üstünden tam 21 gün geçti. Halen Boyner bana geri dönüş yapmadı. Mail'de seçmemi istedikleri 5 adet ayakkabının tekinin de stokları şu anda tükenmiş gözükmektedir. Boyner'in yavaşlığından dolayı süreç uzamaya ve ayakkabıların stokları da değişmeye devam etmektedir. Gerçekten Boyner'in bunu süreci yavaşlatarak tüketicinin vazgeçmesi için yaptığını düşünmeye başlamış bulunmaktayım.
Boyner'in kendi Müşteri Hizmetleri numarası olan 444 29 67 aradığımda bağlanılan tüm müşteri hizmetleri yetkilileri, benim sürecim ile ilgili işlem yapamadıklarını söylemektedirler. Defalarca aramama ve sürecin durumunu öğrenmek istediğimde ise: "ana merkezden aranacaksınız" yanıtını almaktayım. Siz merkezi arayıp bilgi alabilir misiniz? Diye sorduğumda ise kendilerinin arama yoluyla merkeze ulaşamadığını, yalnızca mail atabildikleri yanıtını aldım. Ben bu kadar aksak işleyen bir müşteri hizmetleri görmedim.

Boyner'in ivedilikle bu söz konusu 5 adet ayakkabıyı tarafıma göndermesini talep ediyorum.

09 Ekim 2024 09:00 (Şikayetten 13 saat sonra)
09 Ekim 2024 12:20

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

09 Ekim 2024 13:14

Boyner tarafından arandım ancak halen ilgili şikayetimle ilgili somut bir adım atılmadı. Gerekli yerlere ilettik denildi yalnızca, artık somut bir adım atılıp ilgili konunun bir an önce çözülmesini istiyorum. Buradan durumla ilgili güncellemelere devam edeceğim.

11 Ekim 2024 04:05

11.10.2024 tarihi itibariyle halen herhangi bir işlem yapılmadı. Yalnızca Şikayetvar'daki şikayetiniz için sizi aradık diye aradılar. Somut bir işlem halen yok.

12 Ekim 2024 04:27

12.10.2024 tarihi itibariyle halen herhangi bir işlem yapılmadı. Somut bir işlem halen yok. Halen Tüketici Hakem Heyeti kararıyla tarafıma teslim edilmesi gereken ayakkabılar teslim edilmedi.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
13 Ağustos 2025 18:47
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Ürünü İsteğim Dışında İptal Etti Ve THH Kararını Uygulamıyor.

23 Kasım 2023 18:38
Boyner Ürünü İsteğim Dışında İptal Etti Ve THH Kararını Uygulamıyor.
Sefer sonuçtan memnun değil

Sefer
27 Temmuz 2024 20:03

Engin
06 Haziran 2024 18:22
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
13 Eylül 2023 11:32
"Sorunum çözüldü. Para iadesi yapıldı teşekkürler"

Boyner Kategorileri