Taha sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 02:12

Boyner mağazasından aldığım Versace Man Eau Fraiche parfümü, satış personelinin önerisi üzerine satın aldım. Kokusu çok güzeldi. Ancak kalıcılığını ve performansını defalarca sormama rağmen, 'çok iyi' olduğu söylendi. Parfümü aldıktan sonra içime kuşku düşerek araştırma yaptım ve performansının önerildiği gibi olmadığını, hatta çok kötü olduğunu okudum. Ertesi gün, paketini açmadan değişim için mağazaya gittiğimde, farklı bir satış personeli, kendisinin de bu parfümü kullandığını ve performansının çok iyi olduğunu, garantisinin kendisi olduğunu belirtip, 'Bir hafta kullan, beğenmezsen gel, ben buradayım.' dedi. Bu güvence üzerine paketi açtım; fakat internetten okuduğum gibi performans ve kalıcılığın çok kötü olduğunu deneyimledim. İade etmek için müşteri hizmetlerini aradığımda, paketi açılmış kozmetik ürünlerin iade veya değişiminin yapılmadığı bilgisini aldım. Mağduriyetimin giderilmesini ve ürünün değişimi veya para iadesinin yapılmasını talep ediyorum.

26 Nisan 2024 09:06 (Şikayetten 6 saat sonra)
26 Nisan 2024 15:18

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Taha
Taha
03 Haziran 2024 16:20

Konu ile ilgili telefonda yapmış olduğumuz görüşme üstüne ürünü 01.05.2024 tarihinde incelemeye gönderdim fakat hala daha dönüş olmadı sürekli arıyorum ve verilen tek cevap kısa süre içerisinde sizlere dönüş yapacağız deniliyor firma kendi halklarına geldiği zaman ürünün jelatini açılmış iade alamayız demesini biliyor bizlere geldiği zaman hiçbir kanun yokmuş gibi davranıyor. Ürünüm hakkında tüm yasal haklarımı kullanacağımı bildirmek isterim. İyi Çalışmalar

Erva sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 16:03
Boyner'den İndirim Sonrası İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çelişkisi
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Turgut
16 Ekim 2024 18:36

Bahadır
28 Şubat 2024 21:38

24 Şubat 2024 14:28
Boyner Kalitesiz Parfüm Hayal Kırıklığı
Boyner Kalitesiz Parfüm Hayal Kırıklığı
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
24 Eylül 2024 11:08