Özlem sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 22:11

Hedi çeki son kullanım tarihi yazmıyor. Merhabalar 17 Eylül'de alışveriş yaptığımız Panora AVM'deki Boyner mağazanızdan ödeme esnasında hediye çeki verildi. 3 adet çekten ikisinde son kullanım tarihi yazarken, 750 TL'lik fişte herhangi bir tarih yazmıyordu. Kasadan da bilgilendirme yapılmadı. Bugün 21 Eylül Perşembe çeki kullanacağımda maalesef kullanamayacağımı öğrendim. Fişi ekte gönderiyorum, herhangi bir tarih yazmıyor. Orada yazan 17 Eylül'de alışveriş yaptığım gün ve saat boş yere mağdur edildim. Keşke psişik güçlerim olsaydı, çekin aynı gün kullanılacağını bilseydim. Mağdur oldum, üstelik benim olmayan bir hata yüzünden hediyemi de alamadım. Lütfen fişte son kullanım tarihi yazıyor mu bakın, defalarca baktım, ben çalışanlarınızda baktı, son gün diye bir ibare göremedik.

22 Eylül 2023 07:21 (Şikayetten 9 saat sonra)
22 Eylül 2023 08:31

Mağazanın müşteri hizmetleriyle görüştük çözüm yok

22 Eylül 2023 15:46

Mailde atmıştım dönen olmadı buraya yazan standart cevaplar pek bir işe yaramıyor maalesef

24 Eylül 2023 23:10

Ne arandım ne ulaşan oldu çözümlenmesini bekliyorum hala. Ne kadar şikayet varsa boynerle ilgili bir türlü bana sıra gelemedi

25 Eylül 2023 09:26

Az önce arandım bana %25 çek tanımlayalım dediler bende zaten böyle çekleri çarktan kazandığımı söyleyip kabul etmedim. Bana kozmetikte gerekliydi bu çek %25 orada geçerli değil o yüzden asıl mağduriyetim giderilmedi

25 Eylül 2023 09:27

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

25 Eylül 2023 09:31

Maalesef çözümünüz sizin için uygun benim için değil

Perihan
20 Eylül 2023 16:53
17 Burada AVM De Yer Alan Boyner De Yaşadığım Haksızlık

03 Ekim 2024 17:48
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
20 Temmuz 2024 19:07