21 Mayıs 2024 16:10

18.05.2024 tarihinde Emaar Square Boyner Büyük Mağazacılık a. Ş. Den mont ve t-shirt aldım. Kasaya geldiğimde çalışan arkadaşlar bir çok ürün olduğu için benden ve eşimden ayrı ayrı Hopi için QR kod istedi ve kampanyadan sizi yararlandıralım dediler. Bunun sonucunda bize toplamda 60 adet anahtarlık hediye edeceklerini ilettiler. Ücretimizi ödedik ve mağazadan ayrıldık. Eve geldiğimde mont da bir leke gördüm bunun üzerine ürün değişimi için Marmara Forum Boyner mağazasına gittim ürünü değiştirmek istediğimi iletince müşteri ilişkileri bölümü değişim için bir fiş verdi ( ekte görüntüde olacak) Ben montu 6.900 TL'ye aldım. Değişim fişinde ise 4.954 TL gözükmektedir. Bu farkın neden olduğunu sorduğumda bana fatura detayı verildi ve baktığımda benden anahtarlık ücreti alınmış. Sözde hediye! İade süreci hakkında Emaar Boyner e geldim anahtarlıkların iade süreci başlatıldı ancak oda eksik hesaplanmış. Neden soruma tabi cevap alamadım. Ayrıca montun etiket fiyatı ile kasadaki tutar arasında da ciddi fark gözükmektedir. Bu görüntüyü de ekliyorum. Güvenilir bir alışveriş yapacağımı düşünüyordum.
Konu hakkında yapılacak açıklamayı sabırsızlıkla bekliyorum.

21 Mayıs 2024 16:57 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Olcay sonuçtan memnun

Olcay
29 Nisan 2024 20:13
"Şikayet sorunu halledildi teşekkürler"
Boyner Gibi Bir Markaya Yakışmadı

10 Mart 2024 12:29
Onur sonucu yetersiz buldu

15 Haziran 2024 16:18
Boyner Çalışanının Hopi Puanını Kendine Aktarması, M. İ. T İlgisizliği
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
24 Aralık 2024 19:24
"Özellikle Şikayet var ekibi ve daha sonra da Boyner müşteri hizmetleri ekibi ile görüşme sağlandı iki temsilciye de çok teşekkür ederim, problemim çözüldü. Aradaki tutar hediye Paracık olarak hoppi hesabıma aktarılmıştır."
Boyner'de İndirim Karmaşası Ve Yanıltıcı Fiyat Politikası
Boyner'de İndirim Karmaşası Ve Yanıltıcı Fiyat Politikası
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
20 Kasım 2024 00:05