Onur sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Dior Sauvage Hayal Kırıklığı

Boyner Dior Sauvage Hayal Kırıklığı
27 Kasım 2023 20:41

Merhaba. Uzun zamandır almak istediğim ancak yüksek fiyatından dolayı alamadığım bir parfüm var: Dior Sauvage. Keşke hiç almasaydım, o kadar pişmanım. Bilindiği üzere bu parfüm, kalıcılığı ve etkisiyle ünlüdür ve kokusuna hayran olduğum bir parfümdür. Evet, ilk kez bir şikayet sitesine yazıyorum. Normalde böyle şeylerle uğraşmam ancak 5 bin TL para verdiğimizde o düzeyde bir kalıcılık bekleriz. Trabzon Forum Boyner'den aldığım Dior Sauvage parfümü yani, inanın kokmuyor, şaka gibi. 3 gündür parfümü sıkıyorum, hatta gerektiğinden fazla bile. Bu kadar bunalttı ki, 3 gün boyunca farklı ortamlarda bulundum ve kokuyu almak için boynuma eğilenler bile kokuyu alamıyor. Koku 1 saat sonra kayboluyor, abartmıyorum, gerçekten yok oluyor. Acaba herkesin burnunda mı bir sorun var, anlamıyorum. Parfüm alırken Versace Dylan Blue'yu bileğime sıktılar ve 3 gündür montumun bilek kısmındaki koku hala çıkmadı. Ancak kendi parfümümün kokusu montumda yok. Versace, Dior Sauvage'ın yarı fiyatına satılıyor ve pişmanım. Mağaza çalışanı, geri gönderelim, test yapsınlar dedi ancak umutlu değilim. Orada bir test yapacaklar, belki 1 saat bekleyecekler ve sonra 'sorun yok' diyerek iadeyi reddedeceklerdir. Gelin, deneyelim, tenime sıkıyorum ve 1 saat sonra koku uçuyor. Ten uyumsuzluğu var diyelim, peki ya kıyafetlerimle de uyumsuz mu? 3 gündür montumun bileğinden çıkmayan Versace mi daha iyiydi acaba? EDT versiyonu, 200 ml olanını aldım. EDT, esans olarak EDP veya parfüm modellerinden daha az esansa sahiptir. Ancak daha önce de kullandım ve koku haftalarca kıyafetimde kalırdı. Şimdi 1-2 saat bile durmuyor ve koku alabilmek için boynuma yapışmak zorunda kalıyorlar. Yarın iade için Boyner mağazasına gideceğim, ürünün 25 günlük süresi varmış. Olumsuz sonucu bekliyorum ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Paramız boşa gitsin diye mi aldık? Boyner'e olan güvenim sarsıldı. 300 liraya sahte bir ürün de alabilirdim. Aynı kokuyu veriyordu ancak uçup gidiyordu. Şu an aralarında hiç fark yok! Yazık, gerçekten yazık.

28 Kasım 2023 09:04 (Şikayetten 12 saat sonra)
28 Kasım 2023 13:24
29 Kasım 2023 06:32

Sistemde telefon numaram var. Ulaşılamayacak bir durum da olmadı. Aramadınız ancak tekrardan mail yoluyla telefon numaramı ilettim. Umuyorum çözüm bulabileceksiniz. Teşekkürler

30 Kasım 2023 22:06

Evet, hala ne yazık ki tarafıma kimse dönüş yapmadı. Mağazadan inceleme yapılması için gönderdim. Sonuç olumsuz olacaktır muhtemelen. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bu saatten sonra geri dönmeyin sevgili Boyner

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Dior Sauvage Parfümde Kalıcılık Ve Yayılım Hayal Kırıklığı

Volkan